Partnereink

erotikashow
algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd azokat: Ingyenes fiók létrehozása
Partnerünk oldalán további filmek és sorozatok adatlapjait, előzeteseit és posztereit találod! Ne hagyd hát ki: https://www.sfilm.hu

Ztracker: Inaktív torrentek


1 tartalom / 0 új
Dark Angel képe
Dark Angel
Offline
some_text
FelhasználóTagMániákus FórumozóMesterLegendaSegítőPublikátorModerátorokAdminisztrátorTulajdonos
Kezdet: 2009-06-03
Bejegyzések: 1460
Ztracker: Inaktív torrentek

Sziasztok! Bizonyára tudjátok, hogy az oldalakat elég széles körben monitorozzuk, ezért általában feltűnnek nekünk a legapróbb változások is.

 

Ez történt most a ztracker esetében is. Mint azt bizonyára tudjátok, a statisztika fontos tényező egy torrent oldalon.

 

Van aki büszke rá, van aki kevésbe,  van aki rejtegeti, van aki kicsit túloz benne, és van aki ragaszkodik a száraz tényekhez. Ahány ház, annyi szokás.

 

A ztracker statisztikájáról nem árt tudni, hogy rendkívüli impozáns. Több százezer felhasználó, és több tízezer torrent. Hát kell ennél több? Viszont az igazsághoz az is hozzátartozik,  hogy az userek és a torrentek többsége  inaktív.

 

Májusban például 96466 inaktív torrentel rendelkezett az oldal, és csupán 30391 aktív státusszal rendelkezővel. Felmerül a kérdés, hogy mi értelme van az inaktív torrenteket ekkora mennyiségben őrözgetni?

De az oldal mentségére szóljon, hogy ezt mindig feltüntették a statisztikában, tehát nem árultak zsákbamacskát:

statisztika787eb9c343ab6f88

Forrás: https://torrentek.info/forum/torrent-tracker-bemutatok/199750-ztracker-vegyes-bemutato-2019-majus.html

 

Viszont most történt valami. Eltűntek az inaktív torrentek. De nem, nem törölték őket. Hanem szépen össze adták az inaktív és az aktív torrentek számát, és kaptak egy csiribiri összeget:

 

Screenshot_2019-07-03-Ztracker-Üdvözlünk-Ztracker

 

Forrás: http://ztracker.org/

 

123,498 torrent. De az aktív, inaktív arány semmit sem változott. Hát ez is egy módja az inaktív torrentek eltüntetésének.

 

De lássatok csodát, mindenki számára adott a lehetőség, hogy regisztráljon, és fordítson az arányokon. Az oldalon ugyanis egy jó ideje állandó free reg van, és az userek is tölthetnek fel torrenteket.

 

A linket pedig a torrentek,infó listájából kihalászhatjátok:

https://torrentek.info/tracker-lista

 

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

Torrentkereső.hu

Nyelvek