Get Adobe Flash player

UTS: A harmadik!


1 tartalom / 0 új
Dark Angel képe
Offline
some_text
FelhasználóSegítőPublikátorTulajdonos
Kezdet: 2009-06-03
Bejegyzések:
UTS: A harmadik!

some_text

Ismét eltelt egy év, és mi újra itt vagyunk, hogy megünnepeljük az újjászületésünk napját. Már három éve annak, hogy született egy álmom ami nem szólt kevesebbről mint hogy két nagyszerű, ám kissé hiányos oldalt egyesítsek. Ennek az elképzelésnek az UTS nevet adtam. Ez több mint egy fúzió, ez egy valódi egyesítés, ami két oldal legjobb "tulajdonságait" foglalja magában!

2014-ben a torrentek.info fórumrészlege egyebe olvadt a meghívócsere/genesis/ fóruméval. Evvel megszületett az UTSFórum. Ez már alakul, de mégse az igazi. Ugyanis az UTS számomra a torrentek.info és a meghívócsere/genesis cakumpakk! Nem nyerhetjük ki azokat a részeket amiket hasznosnak gondolunk, mert az csupán szelektálás,beolvasztás. Az igazi egyesítés az, mikor mind a két oldal képes az egyediségét megőrizni.

Igen,. már három éve, hogy ebbe belevágtunk, mégis most vagyunk a legközelebb ahhoz, hogy az egykori ígéretemet valóra váltsuk. Hiszek abban, hogy a vezetőség kezét a közösségnek kell vezetnie. És ha ez a közösség úgy gondolja, hogy az az egykori ígéret, az a néha látomás még nem teljes, igen is újra kell mindent gondolni. Visszahoztam hát a portált, és nekiláttam az igazi UTS megalkotásának úgy ahogy azt a kezdetek kezdetén kellett volna.

Egy modern, impozáns fórum, ezt hozza magával a genesis, a házat, és az egyedi megoldásokat a torrentek.info portál biztosítja.. Így válik sikeressé ez a házasság és így lesz képes az oldal továbbra is versenyképes maradni és bátran szembenézni bármilyen konkurenciával. Egy portál és egy fórum egyesítése ez, melyek egyenként is a legjobbak voltak, de így együtt minden várakozást felülmúlnak. A múlt és a jelen találkozása ez, ami ígéretes jövővel kecsegtet. Ezt jelenti számomra az UTS!

Ez volna hát az elmúlt esztendő legnagyobb dobása, ami jócskán át fog nyúlni a következőbe. De a 2016-os év nem csak erről a lépésről szólt. A múlt évben is jócskán bővelkedtünk sikerekben és eredményekben.

Csak, hogy párat megemlítsek:

Bekerültünk az M1 híradóba! Közel a duplájára növeltük saját híreink követőinek a táborát. Mára a torrent oldalakat is mi informáljuk, és büszkék vagyunk rá, hogy követnek minket, és megosszák híreinket! Átléptük a háromszázezredik hozzászólást, és ez már zsinórban a második év, hogy százezerrel tudtunk javítani saját rekordunkon. A legfontosabb eredmény mégis az, hogy együtt lehetünk és még létezhetünk. Szembenéztünk külső és belső ellenséggel egyaránt és büszkén jelentem ki, hogy az UTS kiállta a próbát. Ez nem az én győzelmem hanem a tiétek. Ti akartátok hogy folytassuk, és ne hagyjuk veszni amit eddig elértünk. Nem hagytuk, hogy bárki, vagy bármi eltérítsen minket a megkezdett útról.

Nem is olyan régen hagytuk el a meghívócsere címkét, és váltottunk egy jóval tágabb fogalomra, a Bittorrent fórumra, (Erre "inspirálva" más oldalakat is XD LOL) de mára ez a köntös is kezd szűkössé válni, hiszen ismét jócskán kinőttük magunkat. Egyre nőnek a felhasználói igények és a saját elvárások.

Óriási eredménynek tartom, hogy egy szimpla hobby oldalból egy valódi médiává avanzsáltunk, így már nem csak nekünk, és hűséges tagjainknak van öröme a tevékenységünkben. Hiszem, hogy a pontos tájékoztatás, és mások segítése valóban lényeges dolgok, és valódi értelmet adnak oldalunk létezésének és így mi is kivehetjük a részünket társadalmi feladatokból.

Mára egy igazi torrent oldal figyelő hírportállá lettünk, mely már nem csak a torrent oldalakon megjelenő információkat ossza meg, hanem a legnagyobb külföldi hírportálok híreit is lefordítja nektek, és jócskán jelentkezünk saját publikációkkal is... Mára csak kiegészítői oldalunknak a fent említett fórum, és meghívócsere szolgáltatás, melyek egykor meghatározták létezésünket.

Nem lepne meg ha sikereinket látva hirtelen a többi oldal is próbálkozna hasonlóval, (saját hírek stb) erre csak azt tudom mondani, hogy minek is ötletelnétek, kockáztatnátok, ha már van egy oldal ami kitaposta előttetek az utat. Ha semmi ötlet, semmi fantázia akkor gyertek csak utánunk, mi már ott leszünk a célvonalban.

Mi hiszünk az információmegosztás fontosságában. Így itt és most szeretném kijelenteni, hogy a saját gyártású híreinket, fordításainkat bármilyen haladó szellemű oldal vagy fórum megoszthatja. Ennek csupán annyi a feltétele, hogy ne változtassanak rajta és linkeljék a forrást. Ezt mellesleg minden hírportál joggal várja el.

Mára sikerült megkerülhetetlen tényezővé válnunk a torrent világában. De ez nem egyedül az én érdemem, hatalmas köszönet jár minden olyan embernek aki ezekhez a sikerekhez hozzásegítettek bennünket. Itt szeretnék neki köszönetet mondani bízva abban, hogy a jövőben is számíthatok rájuk:

Kőszenet a vezetőségnek, hogy kitartottak mellettünk, és ahogy idejük engedi segítik az oldalt.

Köszönet a publikátor csapatnak a friss hírekért!

Köszönet a torrentek.info szerkesztőségének a fordításokért és a saját gyártású híreinkért.

Köszönet a tárhely szolgáltatónak, hogy bármikor elérhetőek, és mindenben állnak rendelkezésünkre.

Köszönet a VIP tagjainknak, akik új szintre emelték a hűség fogalmát, és megmutatták a bajban is számíthatunk rájuk.

Köszönet az újonnan alakult feltöltő csoportnak a rengeteg friss és exkluzív bemutatóért.

Köszönet oldalunk aktív tagjainak, hogy pörgetik az oldalt, és témáikkal, hozzászólásaikkal gazdagítanak bennünket..

Csak azt tudom mondani, hogy csak így tovább, ami bevált azon kár változtatni. Ismét azt az utat követjük, ami kicsit félbeszakadt 2014-ben. Azt az ígéretet tartjuk be, amit akkor tettem. Semmi nem vész el, csak átalakul. Tavaly azt hiszem hatalmas lépést tettünk ennek érdekében és biztosíthatlak benneteket, hogy ez csupán a kezdet..

Legyünk hát az az oldal aminek a közösség szeret és akar bennünket. Ha az ő vágyuk teljesül, akkor az enyém már teljesült. Legyél akár tapasztalt fórumozó, vagy lelkes kezdő, az UTS az az oldal ahol megtalálod amit keresel. Én hiszem, hogy a 2017-es esztendő ismét az UTS éve lesz, de ehhez szükség lesz rátok, és legalább annyi munkára, lendületre mint tavaly és az azt megelőző években.

Nincs más hátra, mint előre! Boldog születésnapot UTS és sikerekben gazdag boldog új évet kívánok mindenkinek!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!