Partnereink

erotikashow
algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd azokat: Ingyenes fiók létrehozása

Torrentkereső.hu

Torrentkereső.hu

Partnerünk oldalán további filmek és sorozatok adatlapjait, előzeteseit és posztereit találod! Ne hagyd hát ki: https://www.sfilm.hu

UTS: 50000! Ötvenezer hír a torrent világából.


1 tartalom / 0 új
Dark Angel képe
Offline
some_text
FelhasználóTagMániákus FórumozóMesterLegendaSegítőPublikátorModerátorokAdminisztrátorTulajdonos
Kezdet: 2009-06-03
Bejegyzések: 1442
UTS: 50000! Ötvenezer hír a torrent világából.

UTS: 50000! Ötvenezer hír a torrent világából.

Sziasztok! A napokban átléptük az ötvenezredik hírt, melyet a torrent oldalakról és az őket körülölelő világról osztottunk meg veletek:

https://s2.gifyu.com/images/Screenshot_2018-10-21-TORRENTEK-org---1-Elit...

https://www.torrentek.org/forum/forum115/

A világon az UTS fórum rendelkezik a legtöbb hírrel a torrent oldalakról. Ahhoz, hogy ebben a fontos iparágban a nálunk nagyobb külföldi oldalakat is lefőzhessük, egy egészen új stratégiára volt szükség.

Az UTSF szakított a hagyományokkal, és hazánkban elsőként vezette be külföldi mintára a "minden hír külön téma rendszert" ! Addig ugyanis minden hír egy hozzászólás is volt egyben, így többek között elég nehéz volt mindig csak egy adott hírre reagálni.

De nem ez volt az egyetlen nagy találmány a hírezés történetében amit személyesen én jegyzek. Az UTSF ugyanis az első bittorent témájú oldal, ami prefixeket kezdett használni a hírek könnyebb kirendezése érdekében:

https://www.torrentek.org/forum/forum115/prefix-Diablo_Torrent/

Sokan kérdezték már tőlem, honnan az ötlet. De a válasz egyszerű! Ami nem létezik azt ki kell találni, amit pedig már kitaláltak, néha nem árt újra gondolni, mire lehet még felhasználni. Prefixek régen is léteztek, de nem erre használták őket.

De hiszem, hogy az ilyen irálynyúltságú felhasználásuk is remekül beválik. Létjogosultságát mi se bizonyíthatná jobban a majmoló oldalaknál, melyek nap mint nap alkalmazzák.

Mindig kell egy első alkalom, és mindig kell valaki aki kitűnik a tömegből, aki mer nagyot álmodni. A hazai fórumozásban ez továbbra is az UTSF lesz!

Bár rengeteg munkát és szervezést igényelt, de a végeredmény mindenkit elképeszt, és minden oldalt magunk mögé utasít.

Hirdessétek hát az igét, akit a valódi hírek érdekelnek, annak az első számú hírforrás továbbra is az UTSF!

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

Nyelvek