UTS: 400000!


1 tartalom / 0 új
Dark Angel képe
Online
some_text
FelhasználóTagMániákus FórumozóMesterLegendaSegítőPublikátorModerátorokAdminisztrátorTulajdonos
Kezdet: 2009-06-03
Bejegyzések: 1400
UTS: 400000!

Sziasztok! Oldalunk jócskán meghaladta a 400 ezer hozzászólást, így továbbra is vitathatatlanul a legnagyobb fórum a témában.

Pedig az öregek rá a tanúm, hogy nem hajtottuk túl magunkat az utóbbi időben. De ha egy oldal jó és szerethető, akkor a tagok rangtól függetlenül hónapról hónapra, hétről hétre, napról napra és bizony óráról órára visszatalálnak hozzá.

Legyen szó akár egy társról, akár egy barátról, vagy csak egy régi ismerősről, itt időről időre mindenki felbukkan mert örökre nem hagy el minket senki sem.

Szeretném azt hinni, hogy ez egyedül az én személyes varázsomnak tudható be, de ez nem igaz. Mindenki munkája, mindenki kézjegye benne van, aki akár csak egyszer is írt a fórumba. Ennyi év távlatából igazoltátok, hogy a józan ész és a barátság tovább egyemben tart egy csapatot, egy közösséget mint a rosszindulat és gyűlölet.

Bár manapság csak híreket posztolni járok ide, és egyre ritkábban kapcsolódok be a beszélgetésekbe, de azért büszkén jelentem ki, hogy jócskán akad olyan egyéni tartalom a fórumban, ami sehol máshol nem található meg. Példának okáért itt az egyik személyes kedvencem:

https://www.torrentek.org/forum330/

Szóval hajrá! Keressétek egymást a fórumon, és kutassátok fel a titeket érdeklő témákat. Ha nincs ilyen, hát hozzátok létre! Szeressetek bele újra és újra a fórumba, mert az UTS legnagyobb titka, hogy mindig képes elvarázsolni!! Higgyétek el még az igazi vén rókáknak is tartogathat még meglepetéseket ez a fórum.

UI: A staff megkapta az ukázt, miszerint ebben a hónapban minden áron bemutatókat kell gyártani. XD Aki akar, az bekapcsolódhat. De nem kell megijedni, nem tesszük ki percenkét a facebookra, hiszen ti enélkül is tudjátok hogy nektek készült, értetek készült.

Áve nekem.

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.