Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd is azokat: Ingyenes fiók létrehozása

United Torrent Society - www.torrentek.info: Boldog új évet kívánunk mindenkinek!

Dark Angel képe

Sziasztok! Itt az ideje, hogy ne csak más oldalakról áruljunk el kulisszatitkokat, hanem saját magunkról is.

Sziasztok! Itt az ideje, hogy ne csak más oldalakról áruljunk el kulisszatitkokat, hanem saját magunkról is. Ez a köszöntő nem egy a googléból lementett kép lesz átszerkesztve, hogy közhelyekkel untasson titeket. De nem is azért született, hogy több támogatást, még több pénzt kicsaljunk belőletek. Ez egy hamisítatlan UTS-es évértékelő lesz, valódi gondolatokkal és igazi mondanivalóval és ahogy már említettem valódi kulisszatitkokkal. Így arra kérném mindazokat, akik már elfelejtették azt, hogy mit is jelent a valódi kommunikáció, zárják be az oldalt, ők ugyanis úgy sem fogják érteni. A többiknek pedig azt üzenem csatolják be öveiket és tartsanak velem az én kis világomba, melyet a többség csak úgy nevez, UTS!

 

 Már 5 év telt el a kereszttelő óta. Tudjátok? Mikor a torrentek.info nem csak nevet, de egy új célt is kapott. Hiszen az UTS nem csupán három betű, hanem egy olyan eszme ami magába foglalja mindazt amiben mi hiszünk.

Egy isten, egy haza és egy közösség, ahol légy bármilyen különc, megtalálod a helyed. Hiszen valljuk be, mi, akik ebben a rejtett bittorrent világban lélegzünk s létezünk mind elég különc figurák vagyunk.

Ezért kell egy hely, ahol végre mi is hallathatjuk a hangunkat, ahol nem csak elfogadnak, hanem oda is figyelnek ránk. Mert ebben a témában mi, a különcök vagyunk a menők, mi vagyunk benne otthon.

Ha összefogunk, sikeresen vehetjük fel a harcot az olyan nagy hatalmú médiumokkal, "szakértőkkel" szemben is, akik úgy írnak, beszélnek a torrent világáról, hogy közben semmit sem tudnak róla. Egységben az erő, együtt legyőzhetjük a tudatlanságot és a rosszindulatot.

Mi beleadjuk a magunkét. Továbbra is a legjobb tudásunk szerint szeretnénk informálni titeket. Nektek csupán annyi a dolgotok, hogy ezt elhiszitek, és messzire viszitek a hírünket. Hiszen csak is rajtatok áll, hogy az igazság a négy fal között marad-e örökre, vagy eljut a "világ" minden tájára, hogy ott fény legyen a legsötétebb sarkokban is.

Örömmel jelentem, hogy ez a kis szövetség jelenleg jól működik. Ma már a többség az UTS-en informálódik. Ma már nem reked meg itt a beszélgetés, hanem a külső oldalakra is átterjed. Ma már mindenki tudja aki számít, hogy ha fájlcseréléssel kapcsolatos hírek, akkor UTS!

Ez azt hiszem mindent elmond a jelenlegi helyzetről. Mi nem légvárakat építünk, hanem tudatosan haladunk előre. Nem kívánunk konkurálni senkivel sem. Annak idején nagy űr tátongott a fájlcserélésről szóló hírek területén, hát mi léptünk elsőként, és igyekeztünk ezt betölteni. Pont azért, hogy kitörjünk a skatulyák és a címkék világából. Mi ugyanis nem akarunk hasonlítani senkire, csupán önmagunk akarunk lenni. Az oldalunknak a mi tükörképünknek kell lennie.

Kiléptünk hát a fórumok egyhangú világából, hogy senki ne tekinthesse magát konkurenciának. Hogy ne tevésszenek össze más oldalakkal, mert olyan mint az UTS nincs még egy. Nem vívunk már számháborúkat, mert ezen a területen nem a mennyiség ami számít. Evvel a témával jelenleg érdemben csak mi foglalkozunk és igyekszünk megfelelni a saját, de elsősorban a ti elvárásaitoknak.

De tudjátok, egy oldalt nem olyan bonyolult összerakni. Ha pedig tudod, hogy mit csinálszt, bizony az élre sem lehetetlen kerülni vele. (Ezt azt hiszem a torrentek.org-al igazoltuk is)

De az igazi munka csak ezután következik. Mert bizony ott is kell maradni. Újra és újra meg kell ismételni azt, ami a többségnek egyszer sem adatik meg.

Ezért van szükség arra, hogy mindig újra és újra megújuljon az UTS! De ez a megújulás nem a külsőségekre vonatkozik, pusztán az oldal nyújtotta lehetőségek mozognak egyre szélesebb skálán.

Vannak akik már nem tudják nyomon követni a sok változást az oldalon, nekik csak annyit üzennék, hogy néha nem megérteni kell a dolgokat, csupán hagyni, hogy magával sodorjon a lendület. Ma az UTS több mint egy fórum, több mint egy csereoldal, több mint egy hírportál. Egy olyan komplexum, ami mindezeket képes megalkuvás nélkül magagába foglalni. Olyan sokrétű, akár csak a látogatói.

A mai világban több lábon kell állni, és ki kell tudni szolgálni a megnövekedett igényeket. Én úgy érzem, hogy az elmúlt évben is rengeteget tettünk azért, hogy ez sikerülhessen, és ezen leszünk a 2019-es esztendőben is.

De az idő múlik, és ez a portál idén nyáron betölti a tizedik életévet. De még itt vagyunk és azt kell mondjam, hogy ez a "múzeum" jól teljesít. Mindig ad látnivalókat, és folyamatosan gyűjti be az új látogatókat.

Viszont egy régi épület mindig több figyelmet igényel mint az újak. Kívülről nem látni, hogy mennyi munka van abban, hogy ez az oldal ebben a régi jól megszokott állapotában is optimálisan működik.

A motor ami hajt minket elvesztett minden hivatalos támogatást, így teljesen magunkra lettünk utalva. Jelenleg egy olyan verzió fut az oldal alatt, ami hivatalosan soha nem jelent meg és nem is fog. Ez a motor teljesen ránk lett szabva, és kompatibilis a legújabb php verziókkal is. Ez a mi ajándékunk a portál 10. évfordulójára.

A régi hibák javítja lettek, és az oldal gyorsabb mint mikor megszületett. Ezeket a változásokat ti nem látjátok, csupán érezhetitek.

De azért van pár olyan eredményünk is, ami szemmel is jól látható és a fülünkkel is jól hallható:

 1. Oldalunk a világon elsőként  saját hangot kapott, így most már valóban képesek vagyunk megszólítani benneteket!
 2. Felújítottuk, és vissza hoztuk nektek a blog szekciót!
 3. Megújult a szövegszerkesztő, nem kell többé a bb kódokkal bíbelődni!
 4. Új pontrendszert vezetünk be! A régi adatokat sikeresen integráltuk!
 5. Véglegesítettük a főoldalunkat, amiről csak annyit, hogy teljesen egyéni! És ami valódi ízelítőt ad az oldalunk nyujtotta lehetőségekből!
 6. Létrehoztuk külföldi mintára a saját Open Tracker részlegünket, hogy ezért se keljen máshova mennetek!
 7. Készítettünk nektek egy saját bittorent kliens monitorozót, hogy mindig tudjátok mely kliensek tiltottak a torrent oldalakon!
 8. Elérhetővé tettük a Torrentek.info egyik régebbi kinézetét!
 9. Lehetőséget teremtettünk az oldalon az egyszerű témaváltására!
 10. A mobilos látogatóink pedig saját mobiltémát kaptak!

És ez csupán ízelítő a sok újdonsogból amiken az elmúlt egy esztemdőben dolgoztam, mondhatni csupán a jéghegy csúcsa. Sok munka volt vele, de ha a szavazás állásra tekintek, ami azt vitatott fémjelezni, hogy mennyire vagytok elégedettek vele, hát azt kell mondjam, hogy megéri a fáradságot.

De had legyek őszinte, vannak napok mikor nem az a 6000 ember érdekel aki igennel szavazott, hanem az a tizenöt aki a nemre voksolt.

Felmerül a kérdés, hogy mit várnak ők tőlünk? Mivel tehetnénk kellemesebbé az ittlétüket? Bizony, az ittlétüket, hiszen sokan közülük napi rendszerességgel látogatják az oldalt. Bonyolult dolog ez, ami mellőz minden logikát. De az is lehet, hogy csak én nem találom meg benne.

Talán egyszer veszik a bátorságot, és írnak a témába. És segítenek nekünk kibobozni a szálakat, hogy együtt még hatékonyabb, még élhetőbb légkört és oldalt teremtsünk.

De ez is egy olyan dolog ami valahol különlegessé tesz minket. Hiszen az UTS az egyetlen olyan oldal, amit az is olvas, az is követ, aki nem szereti. És bizony csak ez számít, mert a sok kritikus megjegyzés, és az irigy pillantások közepette talán ragad rájuk is valami.

De ahogy az oldal változott, fejlődőtt az elmúlt években, úgy szerénynek nem mondható személyem vele együtt formálódott. Annak idelyén görcsösen ragaszkodtam olyan személyekhez, akik hosszú hónapokig felénk sem néztek, semmit nem segítettek. Mert úgy éreztem segítség nélkül, társak nélkül nem megy.

De az UTSv3 bebizonyította, hogy ez nem igaz. Minden tudás elsajátíthetó, minden tanulható ha az ember nagyon akarja. A félelem és kétely pedig nem ellenség hanem az élet velejárója, mondhatni egy keserű szájíz amit az szebb napok, pillanatok tesznek édessé. Azt hiszem, hogy ez válasz azokra kérdésekre, melyek azt boncolgatják, hogy ki vagy kik segítenek az UTS fejlesztésében.

Az UTS  segített kiteljesednem és szeretném, ha nektek is hasonlóan jó érzéseitek lennének a végeredménytől, hiszen nem csupán magamnak csinálom, hanem nektek is. Hiszen mit ér egy birodalom, ha nem oszthatjuk meg senkivel? Így ez az oldal mindenkié aki csak a magénak érzi, aki örömét leli benne.

De egy oldal nem csak a fejlesztések miatt működik. Szükségvan cikkírokra, fordítókra, adminokra és moderátokra, egyszóval egy vezetőségre aminek mostanábban több hasznát veszem  mint a jobbkezemnek.

De éppen úgy ahogy a látógatóinknál, a vezetőségben is meg vannak azok személyek akiket csak egy bizonyos szekció érdekel és csak azt felügyelik. Kezdetben én is szkeptikus voltam, de mint kiderült ez a kis szétszortság nagyobb békét és egységet hozott mint eddig bármikor.

Annak idején azt mondták nekem, hogy ez az oldal a felhasználók miatt működik ilyen jól. Elfogadtam ezt az érvelést és a "katonáim" segítségére, tanácsaira támaszkodtam. Valamilyen szinten függtem tőlük. Az oldal pedig az aktuális kedvük, hangulatuk pengéjén táncolt.

De ma már tudom, hogy ez az érvelés kissé pontatlan. Szerintem ugyanis az oldal a vezetőség miatt működik, és a felhasználók ért létezik. Ha jobban belegondolunk, óriási a különbség.

Elhittem azt is, hogy ez az oldal már elérte teljesítőképességének határait, de mint kiderült hozzáértő kezekben mindig van feljebb és feljebb.

S bizony az önjelölt megmondóemberek nélkül is az élen tudunk maradni. Nevükre ma már talán senki sem emlékszik. De ha azt mondom UTS, torrentek.info, ti. uts portál, stb, mindenki tudja miről beszélek. És ez itt a lényeg. Az emberek cserélődnek, de az UTS az ami állandó.

Mára megszűntek a függések, ismét teljes rálátásom van mindenre. A katonákat a segítők, az értelmetlen vitákat az elfogadás váltotta fel. A hírezés pedig már nem csupán annyibó áll, hogy másolás beillesztéssel behozunk valamit valahonnan.

Mi ugyanis azt is tudjuk, hogy nem minden hír ami megjelenik egy torrent oldalon és bizony nem is biztos, hogy igaz. Mi nem birka mód másolunk, majd fogadjuk el a leírtakat. Hanem kérdezünk, utánajárunk és kinyomozzuk az igazságot.

Ez néha csak a hírek születésének hátterét, okait tárja fel. De néha megesik, hogy egy hazugság leleplezéséhez vezet. Akár hogy is, de tágítja a látókörötöket, s gondolkodásra sarkal. Mi csak megosztjuk amit találunk, állást nem foglalunk, mi ugyanis egyedül a ti oldalatokon állunk. Azok oldalán akiről hajlamosak néha egyesek azt gondolni, hogy nem érdemlik meg az igazságot, az okokat. Mi 2019-ben is ott leszünk ezekben a helyzetekben és tájékoztatni fogunk benneteket.

De a hírek mellett sok egyéb újdonsággal is várunk benneteket.Talán pont ebben rejlik az oldalunk egyedisége, és ezért az UTS - torrentek.info a leglátogatottabb oldal ebben a kategóriában. Sikere éppen a sokszínűségében rejlik.

Mi továbbra sem döntjük el helyettetek, hogy mire van nagyobb szükségetek, az UTS a ti kezetekbe adja a döntést.

Én megígérem nektek, hogy 2019-ben sem marad le semmiről az, aki csak az uts - torrentek.infot látogatja.

 • Továbbra is elérhetőek lesznek itt is az UTSF Magazin legfrissebb hírei.
 • Továbbra is megtaláljátok itt is az UTSForum legérdekesebb témáit.
 • Továbbra is megőrizzük az UTS egyediségét, egyéniségét.

Nincs más hátra, minthogy boldog új évet kívánjak mindenkinek. Nincsenek nagy elvárásaim a jövőre nézve, csupán annyi, hogy még egy darabig maradjon minden úgy, ahogy most.

Anita29 képe
Anita29
Offline
Kezdet: 2011-12-30
B.U.É.K.

Boldog új évet és erőt egészséget mindenkinek.

Ani0804 képe
Ani0804
Offline
Kezdet: 2018-08-26
Korai volt még levenni a

Korai volt még levenni a témát :D Screenshot_2019-01-11-United-Torrent-Society---www-torrentek-info-Boldog-uj-evet-kivanunk-mindenkinek-TORRENTEK-info---Torr....png

MaD képe
MaD
Offline
Kezdet: 2018-09-01
Boldog új évet nektek

Boldog új évet nektek :)

Gábor44 képe
Gábor44
Offline
Kezdet: 2018-05-26
Boldog új évet!

Boldog új évet!

jocy22 képe
jocy22
Offline
Kezdet: 2013-02-18
Boldog új évet mindenkinek

Boldog új évet mindenkinek

.vanda1999. képe
.vanda1999.
Offline
Kezdet: 2012-07-18
Boldog új évet kívánok

Boldog új évet kívánok mindenkinek!

otvos zsolt képe
otvos zsolt
Offline
Kezdet: 2013-01-15
buék mindenkinek

buék mindenkinek

Valericese képe
Valericese
Offline
Kezdet: 2016-05-19
Boldog új évet

Boldog új évet

farkas101 képe
farkas101
Offline
Kezdet: 2012-06-25
Boldog új évet és erőt

Boldog új évet és erőt egészséget a vezetőségnek.

valdano78 képe
valdano78
Offline
Kezdet: 2012-12-31
Boldog új évet mindenkinek.

Boldog új évet mindenkinek. :)