Partnereink

erotikashow
algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd azokat: Ingyenes fiók létrehozása
Partnerünk oldalán további filmek és sorozatok adatlapjait, előzeteseit és posztereit találod! Ne hagyd hát ki: https://www.sfilm.hu

Új-Zélandra költözik a Megaupload utódja


1 tartalom / 0 új
Atlantisz képe
Offline
some_text
Kitiltva/Zárolva
Kezdet: 2010-08-02
Bejegyzések: 4377
Új-Zélandra költözik a Megaupload utódja

Dotcom szerint az amerikai kormány és Hollywood törvénytelen, politikai módon tette őt korábban tönkre.

A volt Megaupload alapítja, Kim Dotcom bejelentette az új fájlmegosztójának a domainjét, amelynek a neve Mega. A Mega.co.nz a korábbi me.ga URL-t helyettesíti, miután Nyugat-Afrikában a Vivendi érdekeltségében álló szolgáltató nem látta szívesen Dotcom üzletét.

A jövő januárban induló Mega tehát Új-Zélandra költözik, Dotcom szerint legalitástól égve, és törvénnyel védve. A szolgáltatás a fenti incidensen túl is okoz fejtörést Amerikának, ahol az Igazságügyi Minisztérium szerint az oldallal Dotcom megszegi a szabadlábon tartózkodás feltételeit.

Dotcom, aki óceán alatt futó netkábelt készül telepíteni, ingyenes sávszélességet ígért Új-Zélandnak. A Mega alkotója azt is reméli, hogy sikerül kártérítést szereznie az amerikai kormánytól és a hollywoodi cégektől, amiért "törvénytelenül, politikai módon elpusztították" az üzletét.

Szerző: Harangi László 2012. november 13.
http://pcworld.hu/uj-zelandra-koltozik-a-megaupload-utodja-20121113.html

______________________________________________________________________________________________________________________

Ne merülj feledésbe, inkább tanulj meg úszni a felismerésben!

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

Nyelvek

Stílus Választó