Get Adobe Flash player

Új főoldal, Tracker lista frissítés 2018, UTS Torrent Blog, Szavazás, Optimizálás, Fórum látogatottsági rekord!


1 tartalom / 0 új
Dark Angel képe
Online
some_text
FelhasználóSegítőPublikátorTulajdonos
Kezdet: 2009-06-03
Bejegyzések:
Új főoldal, Tracker lista frissítés 2018, UTS Torrent Blog, Szavazás, Optimizálás, Fórum látogatottsági rekord!

Sziasztok! Olyan nagy ütemben változik, fejlődik az oldal, hogy sokszor az egyik műveletet automatikusan követi egy másik.

Így elfeledkezünk nektek beszámolni ezekről az eseményekről. De most, egy hírben tudjuk le az utolsó hat fontosabb módosítást.

Főoldal v2!

[adsense:250x250:0123456789]

Mint azt bizonyára észrevettétek, elkészült a saját fejlesztésű főoldalunk, ami az oldal teljes területén történő tevékenységet naplózza. Régen is rendelkeztünk hasonlóval de ez a mostani minden eddiginél több információt tartalmaz.

Többek között megtalálhatóak rajta a saját gyártású híreink, ízelítő a hírfolyamból, az oldal egész területére érkező friss témák és hozzászólások (beleértve a fórumot is) , egy saját Free reg és Free leech lista, no meg egy új szavazások blokk.

A szürke fülekre kattintva erről magatok is meggyőződhettek.

Fontos megjegyezni, hogy a főoldal még béta verziós, így aki bármilyen hibát észlelne, az kérem jelezze nekem privát üzenetben vagy a kapcsolat menüpontban.

Szavazás!

Januárban útjára indítottunk egy szavazást, amely azt vitatott kideríteni, hogy mennyire vagytok elégedettek az eddigi munkánkkal és magával az oldallal. Aki nem csak szavazna, hanem a véleményét is elmondaná, az megteheti az aktuális szavazások blokkjában:

http://torrentek.info/tetszik-az-uj-oldal#comments

Nagyon köszönjük az eddig szavazatokat. Hamarosan egyre több témáról kérjük ki a véleményeteket.

Tracker lista frissítése 2018!

Oldalunk már elvégezte az idei frissítéseket, tehát a trackerlista ismét friss adatokkal vár benneteket:

http://torrentek.info/tracker-lista

Továbbra is igyekszünk a magyar listát havonta, a külföldit pedig legalább félévente frissíteni.

De a magyar listát ti magatok is frissíthetitek a Torrent oldal monitorozóban:

http://torrentek.info/torrent-oldalak

A külföldi oldalakat pedig a külföldi torrent oldalak adatlapján:

http://torrentek.info/kulfoldi-trackerek

Hiszen tudjátok? Az UTS - www.torrentek.info rendelkezik az egyetlen olyan tracker listával a világon, ami felhasználóbarát, és ti magatok is tudjátok szerkeszteni.

Optimizálás

Mint azt bizonyára tudjátok, a portál egyéni fejlesztései elég régiek, kissé elavultak voltak, így rájuk fért a korszerűsítés. De most már a legújabb php verziókon is optimálisan működik minden, beleértve magát a portált is.

UTS torrent blog

Úgy döntöttünk, hogy a fórum mellé még bőven elfér egy blog. Mi szükség van rá? Hát hogy azokat az embereket is elérjük, akiknek nem fekszik az általam 2014-ben bevezetett minden beszélgetés egy új téma rendszer. Így úgy tehetünk mindenkivel jót, hogy közben nem fordulunk vissza, nem butítjuk le a fórumot. Így képesek leszünk minden igényt kielégíteni. Hiszen tudjátok? A vezetőség álláspontja az, hogy döntsétek el ti magatok, hogy mire van szükségetek. Mi továbbra is azon dolgozunk, hogy a régi jól bevált dolgok párhuzamban működhessenek a jelen korszerű és naprakész kiegészítéseivel, fejlesztéseivel. Döntsétek el ti, hogy mit használtak ki ebből az óriási bittorent komplexumból.

UTSFórum látogatottsági rekord!

Oldalunk fórumrészlege tegnap egy közel kétéves látogatottsági rekordot döntött meg.

" Legtöbb látogatónk egyszerre: 546 felhasználó, Tegnap 22:36. "

De az oldalunk minden része kielégítő látogatottsági adatokkal büszkélkedhet.

Továbbá igyekszem betartani azon újévi fogadalmamat, hogy felveszem én is a ritmust és minden eseményről külön számolok be nektek, nem pedig így, egyvelegbe. De sajnos az idő nagy úr, előtte még én is kénytelen vagyok fejet hajtani.

További kellemes időtöltést kívánok mindenkinek az oldalon.

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!