Új domain, hármasfogat, tények és tévhitek!


1 tartalom / 0 új
Dark Angel képe
Online
some_text
FelhasználóSegítőPublikátorTulajdonos
Kezdet: 2009-06-03
Bejegyzések:
Új domain, hármasfogat, tények és tévhitek!

Új domain!

Sziasztok! Szerintem senkinek se mondok újat azzal, ha azt mondom a siker irigyekkel, lejáratással, igaztalan vádakkal párosul. Hiszen közös a sorsunk, így az évek alatt ezt már ti is megtapasztaltátok velem együtt.

Éppen ezért fontos, hogy minden komolyabb változást alaposan megindokoljunk és úgymond hitelesítsünk.

[adsense:250x250:0123456789]

Ezt megtettem az uts születésekor:

https://www.torrentek.info/fuzio

Ezt megtettem az utsv2 létrejöttekor:

https://www.torrentek.org/szab-lyok-s-k-zlem-nyek-news-and-announcements...

És megtettem az utsv3 létrejöttekor is:

https://www.torrentek.org/szab-lyok-s-k-zlem-nyek-news-and-announcements...

Most nem kell hasonló kaliberű változásoktól tartani, csupán annyi történik, hogy az utsfórum a torrentek.org címen is elérhető lesz!

Vannak akik azt gondolják a torrentek.info domain varázserővel bír. Így ahelyett, hogy kiábrándítanám őket, inkább meglegyintem a varázspálcámat és előveszek a bűvészkalapból egy újabb "varázs" domaint. XD De az okosak úgy is tudják, hogy a nyuszi végig a kalapban volt. XD

Én úgy gondolom, hogy egy ekkora komplexum nem csak elbír, de meg is indokol két hasonlókaliberű domain címet! Szóval nem kell megijedni, a www.torrentek.org is mi vagyunk!

De ez még egy kicsikét odébb lesz, de gondoltam szakítok a hagyományokkal és még a munkálatok előtt értesítelek benneteket. De a szerver és a domain már harcra kész és csak arra vár, hogy sikerüljön rá szakítani némi időt.

Hármasfogat

Bizonyára jól tudjátok, hogy az idők kezdete óta egy hármasfogat vezeti oldalunkat, melynek az élén szerénynek nem mondható személyemet láthatjátok.

2011-es esztendőtől kezdve gyűjtögetjük a mentéseket a zökkenőmentes és biztonságos üzemelés érdekében. Az évek alatt több terrányi mentést halmoztunk fel az oldal minden korszakából.

Melyek ezek a korszakok? Az impresszum fülön belül megtaláljátok:

https://www.torrentek.info/impresszum

Az idő múlásával a trió duóra módosult, de valami változatlan maradt. Én és a céljaim. És bár továbbra is a társam, (mersy) teljes körű támogatását és bizalmát magaménak tudhattam, még is volt egy hely azon a bizonyos hármasfogaton, mely még sokáig betöltetlen maradt.

A tavalyi évben aztán olyat tettünk amit magunk se gondoltunk volna. Ismét magunk közé fogadtunk valakit aki elhivatottságával és kitartásával és nem utolsó sorban az uts iránti megalkuvás nélküli szeretetével és hűségével kiérdemelte, hogy magunk közé emeljük. Ő nem más mint Cherry !

Ő a szerkesztőségünk egyik kimagasló oszlopos tagja aki a bittorrent világban eddig egyedülálló módon fordít le angol és olasz nyelvű cikkeket! Az hogy az oldalunk egyéni tartalommal rendelkezik, az ő érdeme is.

Az eredeti három tulajból tehát kettő továbbra is az oldalon ténykedik. De én szeretném ha ismét előkerülne a hármasfogat elnevezés mert én úgy gondolom így teljes igazán a csapat, így teljes igazán az uts.

Pletykák és hülyeségek!

Vannak a környezetemben olyan egyének, akik mérhetetlen hülyeségeket képesek kitalálni. A videómegosztó portálok tele vannak hasonló barmokkal, és a róluk készült videók elég komoly megtekintést produkálnak.

Így én magam is fontolóra vettem, hogy indítok egy viccrovatot, amiben a legújabb lejáratásnak szánt, de ép ésszel elfogadhatatlan bődületes hülyeségeket gyűjtjük össze.

De aztán arra jutottam, hogy nem tehet arról valaki ha csökkent értelmi képességű. És valahol minket is minősít, ha viccet csinálunk belőlük.

Így inkább röviden, tömören cáfolnék meg pár képtelen pletykát:

-Cherry nem én vagyok!
-Mersy sem én vagyok!
-Senki se lopta el a fiókomat!
-Senki se lopta el az oldalunkat!
-Senki se lopta el az adatbázisunkat!

Két éve valóban érte támadás az oldalunk bitsite-al közös szerverét, de mivel az oldalunkat hivatalos license védi, így a mentéseinkkel nem lehet visszaélni. De azóta már mindenki jelszavát lecseréltük, és egy különálló szerverre költöztünk!

Továbbá 2012 óta kizárólag az mcskontaktatgmail [dot] com címről kaptok értesítést, semmilyen más email címet nem használunk! Aki egyéb címekről kapna értesítést az csak hagyja figyelmen kívül.

Akinek további kérdése van engem bármikor kereshet, és maga is meggyőződhet arról, hogy én én vagyok. Smile