Torrent Mustra! A hét legérdekesebb hírei, eseményei! - 05/20/18 - by TORRENTEK.info

Dark Angel képe

Bevezető!

Sziasztok! Ez itt a torrent mustra, amiben a legnagyobb torrent oldalak legérdekesebb híreit, eseményeit gyűjtjük ki nektek egy csokorban, hogy mindig képben legyetek.

Ez azoknak lehet segítség, akik nem érnek rá a hét minden napján híreket böngészni. Most itt, akár pár perc alatt behozhatják a lemaradást és újra képben lesznek. De azoknak is érdemes ide kukkantani, akik napi szinten figyelik az eseményeket, ugyanis a hírek kapcsán háttér-információkat is árulunk el!

Tartalom:

Diablo Torrent

BIGTorrent

TorrentMasters

Diablo Torrent

A Diablo Torrent a magyar bemutatóval egy időben prezentálta nektek a Deadpool 2 című filmet. Erről a kalózmegjelenések rovatunkban bővebben is írtunk: https://www.torrentek.org/uts-exkluz%C3%ADv-h%C3%ADrek/172718-uts-kal%C3...

Link:

https://www.torrentek.org/torrent-oldalak-h%C3%ADrei-bittorrent-news-/172714-diablo-torrent-deadpool-2-a.html

TorrentMasters

A TorrentMasters a pünkösdre és a vele egybekötött hosszú hétvégére való tekintettek kinyitotta kapuit. Aki szeretne tag lenni, most adott a lehetőség. Elérhetőség és további infók a TorrentMasters adatlapján:
https://torrentek.info/TorrentMasters

Link:

https://www.torrentek.org/torrent-oldalak-h%C3%ADrei-bittorrent-news-/172915-torrentmasters-%C3%BCnk%C3%B6sd.html

BIGTorrent

A BIGTorrent az ünnepek miatt lefújta a szokásos hétvégi kvízek megrendezését. A következő kvízt jövő vasárnapra, az az május 27.-re ígérték!

Link:

https://www.torrentek.org/torrent-oldalak-h%C3%ADrei-bittorrent-news-/172947-bigtorrent-kv%C3%AD.html

Remélem tetszett a kis összeállításunk! Tartsatok velünk jövő vasárnap is!