Torrent Mustra! A hét legérdekesebb hírei, eseményei! - 05/13/18 - by TORRENTEK.info

Dark Angel képe

Bevezető!

Sziasztok! Ez itt a torrent mustra, amiben a legnagyobb torrent oldalak legérdekesebb híreit, eseményeit gyűjtjük ki nektek egy csokorban, hogy mindig képben legyetek.

Ez azoknak lehet segítség, akik nem érnek rá a hét minden napján híreket böngészni. Most itt, akár pár perc alatt behozhatják a lemaradást és újra képben lesznek. De azoknak is érdemes ide kukkantani, akik napi szinten figyelik az eseményeket, ugyanis a hírek kapcsán háttérin formációkat is árulunk el!

Tartalom:

Diablo Torrent

MicroBit

Huntorrent

Huntorrent

Párnapos kényszerpihenő után újra elérhető a huntorrent. Közleményükben szolgáltatói hibával indokolták a kisebb leállásukat. De megnyugtatnak mindenkit, a hibát már sikerült orvosolni.

Link:

https://www.torrentek.org/torrent-oldalak-h%C3%ADrei-bittorrent-news-/171409-huntorrent-szolg%C3%A1ltat%C3%B3-hiba.html

MicroBit

Rendhagyó felhívást tett a napokban közzé a MicroBit! Egy emberként álltak be az egyik kokillájuk mögé, hogy támogassák egy versenyben. A cél, ki legyen a mosolyalbum legújabb csillaga. Tessék hát szavazni, nem kerül semmibe:

https://woobox.com/a4nc8d/gallery/56y1QltzANQ

Link:

https://www.torrentek.org/torrent-oldalak-h%C3%ADrei-bittorrent-news-/171922-microbit-felk%C3%A9%C3%A9-szavaz%C3%A1sra.html

Diablo Torrent

Sokadik alkalommal került megrendezésre a nagyszabású Diablo Torrent kvíz, ami minden hétvégén (szombaton és vasárnap) megrendezésre kerül a diablotorrent.net-en. Érdemes kipróbálnotok magatokat, mert ismét rengeteg diablo bónusz kerül kiosztásra, amit akár olyan nyalánkságokra is beválthattok mint egy meghívó vagy a sokak által áhított reklámmentesség!

Link:

https://www.torrentek.org/torrent-oldalak-h%C3%ADrei-bittorrent-news-/171746-diablo-torrent-kv%C3%AD-id%C3%B5pontok.html

Remélem tetszett a kis összeállításunk! Tartsatok velünk jövő vasárnap is!