szextelefon telefonszex

Mi az a szégyenfal és kell-e tőle félnem?

Dark Angel képe

Sziasztok! A régi időkben minden valamirevaló fórum rendelkezett szégyenfallal. Így nem igazán volt szükség leírást készíteni róla. Ma már csak a torrentek.info rendelkezik aktív szégyenfallal: https://torrentek.info/forum/csalok-es-szabalysertok-/

De mi is az a szégyenfal?

A szégyenfal valójában olyan mint egy börtönt. A csalók és a szabálysértők neveit, vétségeit tárjuk itt a nagyérdemű elé.

A legrégebbi bittorrent oldal lévén a torrentek.info még tudja, hogy nem önmagunké vagyunk hanem a közösségé. A közösség felé pedig mindenkinek akad elszámolni valója, és ez alól mi sem vagyunk kivételek.

Tehát ha valaki elkövet valami rendkívüli szélsőségeset, azt feljegyezzük a szégyenfalra, így minden tagunk tisztában lesz azzal, kit miért tiltottunk ki.

Ez nem csak a közösség tiszteletéről, védelméről szól. Evvel tudjuk garantálni, hogy tőlünk ok nélkül senki nem kerülhet ki.

Kell-e félni a szégyenfaltól?

Had feleljek erre egy másik kérdéssel. Féltek-e a börtöntől? Vagy attól, hogy kiraboltok, megöltök valakit? Ha ez nálatok nem opció, akkor számotokra a szégyenfal is csak egy újabb téma, amit vagy elolvastok, vagy nem.

A szégyenfal megléte a többségnek tehát a biztonságot kell hogy jelentse.

Amelyik oldal rendelkezik szégyenfallal, az valóban megbecsüli a normális felhasználókat és meg is védi őket.

Címkék: