Torrent Invites v4.1

Dark Angel képe

Sziasztok! A hír igaz, totális a káosz a torrent invites oldalon. A teljes igazságot talán senki sem ismeri meg, de annyi bizonyos, hogy valami nagyon nem koser náluk.

Jelenleg maguk a staff tagok sem tudnak többet, csupán annyit erősítettek meg, hogy bármi nemű indok nélkül jogfosztottak lettek.

Minden egyébről már írtunk a torrerentek.org-on:

https://www.torrentek.org/2020/05/23/mi-folyik-a-torrent-invites-forumon/

Amit viszont még sehol sem publikáltunk az az, hogy ez nem egy szokványos harc, amit távolról szemlélünk.

A vezetőségben ugyanis jócskán keveredik a sértetség, a méreg és a düh. Folytatni kéne de hogyan? Itt jövünk mi a számításba. Ugyanis a torrent-invites 4.1 -es verziója az uts gondozásábán került napvilágra.

Ami nem kis kihívás elé állított bennüket, hiszen elképesztő mennyéségű adatról beszélünk, egy sérült adatbázsban. Szerencsére sikerült javítani a hibákat, és a végeredményt ti is megcsodálhatjátok:

https://www.torrent-invite.com/

De miért foglalkozunk mi ezzel? Azért mert ha valaki tudja mit élhettek át a tagok, akkor azok mi vagyunk.

Hiszen 2016 végére őszintén, már nem sok kedvem volt az egészhez hercehurcához. Talán ezt a kedvtelenséget, a visszavonulás szelét érezték meg eggyesek, hiszen hírtelen minden trónkövetelő, minden ellenség egyszerre jelent meg, s mind magáénak érezte a koronát.

Azt hiszem maguk is elhitték az alvó oroszlánról, hogy döglött. Tehát a mi oldalunk is totális lett a káosz, de a király szerencsére egy szempillantás alatt megmutatta, hogy a király mitők király, hiszen azt nem válasszuk, annak bizony születni kell.

Őszintén szólva én nem sajnálom, ha egy hosszú pályafutás lezárul és az útunk végéhez érkezünk, hiszen ez az élet rendje. De az, hogy csalók, bugrisok, nyalisok kezébe kerüljön az oldal, akik aztán a megmaradt méltóságával együtt rántják le a sárba, s a késöbbi kudarcaikat leplezvén új névre keresztelve taszítsák a semmibe, na hát az nincs renben. Ezért tettünk amit tettünk, és szerencsére sikerült minden riválisunkat és ellenségünket még egyszer utójára kiütni. Na ezért vagyunk képesek igazán átérezni a jelenlegi eseményeket, a ti valódi kálváriáját!

A torrent-invites nálunk is nagyobb hírnévre tett szeret, ma ők a világ legnagyobb bittorrent fóruma. A búcsú tehát nem itt sem volna szégyen ennyi végigharcolt esztendő után. De mint írtam, nem mind1 az, hogy hogyan fejezi be valaki.

Lassan két hónapja a Torrent Invites egy egyszemélyes játszótér, ahol ismert és elismert staff tagokat aláznak meg nap mint nap mindenki szeme láttára. Ez nem olyan vég, amiről bárki is álmodna, ez nem méltó a világ legnagyobb bittorrent fórumához.

Azt hiszem attól király a király, hogy bár hatalmában állna rombolni, mégis hagyja a másikat élni, létezni. Én világ életemben megelégedtem annyival, hogy a saját házam táján rend legyen. Nem követtem másokat további oldalakra, s ezeket az oldalakat sem akartamm soha elpusztítani.

Hálat adok a sorsnak azért, hogy azokban az időkben mikor aludtam, megmutadták milyen világ lenne a király nélkül. Az eszmék és erkölcsök nélküli emberek ugyanis ha hatalomra jutnak nem érik be a puszta számüzetéssel, azt szeretnék ha vélt vagy valós ellenségeiknek nem lenne oldala, ha nem léteznének sehol sem.

De ez nincs rendben. Számomra a harc a szügséges rossz a békéhez vezetű uton. Ezt a békét pedig a saját határainkon belül kell meglelni. Nem mehetünk át egy rivális oldalra a bajt keresve, és nem mondhatjuk meg azt sem hogyan éljék az életüket. Pláne nem tehetjük tönkre a munkájukat kicsinyes sérelmek miatt.

Letüntek a torrent fórumok legszebb évei, így mi nem a régmúlt sikereit próbáljuk újra átélni, pusztán egy alternatívát kínálunk a normális tagoknak, és egy jókora fricskát adunk a férgeknek, mondván nem  hallgattattak el minket, egy másik címen tovább élünk. Egy olyan helyen, ahol nincs hatalma az aljasoknak és a gonoszoknak.

Továbbra is szükség van a régi értékekre, és bizony arra is van még kereslet, hogy nyalizás helyett nyiltan leírjuk a véleményünket, és a sajnálkozás, vagy kárörvendés helyett merjünk állást foglani, és nézőből szereplővé avanzsálni.

Az elmúlt hónapokban olyan dolgokat láttunk, amivel nem értettünk egyet, így a lehetőségeinkhez mérten igyekeztünk tenni ellene.

Az UTS szellemisége ez álltal egy újabb szintet lép, és a nemzetközi vizekre evez. Amíg a régi tagokból, staff tagokból lesz aki igényt tart az oldalra addig futni fog, mert léteznie kell. Hiszen mint írtam nem pusztíthatunk el valamit csak azért mert mi nem szeretjük.

Azon leszünk, hogy az oldal összeszedje kicsit magát, hogy egyszer majd méltóképpen fejezhesse be évtizedes pályafutását. És ne az elmúlt hónapok eseményei legyenek az utolsó emlékeink az oldalról.