Partnereink

algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd is azokat: Ingyenes fiók létrehozása

nCore:Spooky Dayz 2010 vége!

Spooky Dayz 2010 vége -

A zombi- és boszorkányhadak támadásait sikeresen megakadályoztuk, hála segítségeteknek! Azonban fejlesztőinkről sem szabad megfeledkeznünk, akik minden egyes szabad percükben az oldal helyreállításán, stabilizálásán dolgoztak. A vakcináknak köszönhetően szervezetetek nem fertőződött, így egyetlen felhasználónk sem lett áldozata az ellenségünk támadásának. S amire a kezdetek óta nem volt példa: volt olyan időintervallum, amikor hozzávetőlegesen 9500-an aktiváltátok az ellenszert.

Nincs olyan játék az oldalon, amely peer-rekord nélkül végződne. Ez most sem történt másképp: a kapcsolatok száma átlépte az 1.500.000-es határt. Idén a nagyobb érdeklődés a fórumon is megmutatkozott: több, mint 7000 kommentet írtatok, amely túlszárnyalta legmerészebb elképzeléseinket. Sokan megkedveltétek ezt az egyedi, kimondottan erre az alkalomra készített dizájnt, így ígéretünkhöz hűen a választható stílusok között megtalálhatjátok, s használhatjátok továbbra is.

A Spooky Dayz sokak sajnálatára pontban éjfélkor véget ér!

Reméljük, hogy elnyerte tetszéseteket az idei játék, s jövőre is legalább ugyanekkora sikerrel fog megörvendeztetni Titeket, az oldal felhasználótáborát.

Az ellenség türelmetlenül várja a következő alkalmat...

stilusválasztó

randomness