Partnereink

erotikashow
algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd azokat: Ingyenes fiók létrehozása
Partnerünk oldalán további filmek és sorozatok adatlapjait, előzeteseit és posztereit találod! Ne hagyd hát ki: https://www.sfilm.hu

Top 5 Torrentezéssel Foglalkozó Oldal /Alexa Rank/ by Torrentek.org – 07.04.2019


1 tartalom / 0 új
Dark Angel képe
Dark Angel
Offline
some_text
FelhasználóTagMániákus FórumozóMesterLegendaSegítőPublikátorModerátorokAdminisztrátorTulajdonos
Kezdet: 2009-06-03
Bejegyzések: 1460
Top 5 Torrentezéssel Foglalkozó Oldal /Alexa Rank/ by Torrentek.org – 07.04.2019

Sziasztok! Az Alexa Rank, vagy magyarul Rang az Alexa Internet, inc. amerikai cég által számított rangsor, amely a weboldalak nézettségén alapul. Az Alexa Rang értelmezése: egy weboldal nézettség annál magasabb, minél kisebb számot kap az Alexa Rank-ben. Az egyes jelenti a világ leglátogatottabb oldalát, ez jelenleg a google. De minket most csak is azok az oldalak érdekelnek, amik magyar vonatkozásúak és a torrentezéssel foglalatoskodnak.

 

1. Torrentek.info

Az UTS – Torrentek.info  portál 2009 óta üzemel és évek óta az első helyet tudhatja magáénak hazánkban a bittorrent témakörben.

Globális internetes helyezés: 827,937

Helyezése a magyar vonatkozású weboldalak között: 4,642

 

 

2. Utorrent.hu

Az utorrent.hu amolyan kakukktojás ami kis listánkon. A nevével ellentétben semmi köze a valódi utorrent oldalhoz, csupán a nevét használja fel. Ettől függetlenül megtalálható rajta néhány utorrent kliens is, amit le is lehet tölteni.

 

Globális internetes helyezés: 1,134,693

Helyezése a magyar vonatkozású weboldalak között: 9,263

 

 

3. Asva.info

Az asva.info egy nagy múltú internetes blog, ami a bittorrent történéseivel, eseményeivel foglalkozik. Manapság inkább már csak archívumként szolgál.

Globális internetes helyezés: 2,325,239

Helyezése a magyar vonatkozású weboldalak között:  Az Alexa nem rendelkezik hozzá elég adattal!

 

 

 

4. Torrent-empire.me

 
A Torrent-empire.me magyar bittorrent fórum, ami a Cammora magyar bittorrent fórum utódállamának tekinthető. Az oldal mellesleg az UTS – Torrentek.info fórumrészlegének, az UTSfórumnak egyik korábbi verzióját használja.  Az empire-ön találhatóak torrentes hírek, meghívócsere témák, és egy saját gyártású tracker lista is.

 

Globális internetes helyezés: 2,549,399

Helyezése a magyar vonatkozású weboldalak között: 19,541

 

 

5. Meghivovadasz.hu

A Meghivovadasz.hu egy meghívócsere fórum, ami kisebb kihagyásokkal 2012 óta üzemel. Az oldal valamivel korábban is elérhető volt már invitehunter címen. A nevéből és jellegéből adódóan torrent oldalakra lehet meghívót cserélni náluk. Az oldal mellesleg szintén rendelkezik tracker listával,  ami az UTS – Torrentek.info tracker listájának egyik korábban lementett html változata, amit engedéllyel használnak.

Globális internetes helyezés: 15,855,321

Helyezése a magyar vonatkozású weboldalak között: Az Alexa nem rendelkezik hozzá elég adattal!

 

 

Reméljük, hogy nektek is a hasznotokra válik ez a kis összeállítást. Az igazat megvallva a torrentek.org is bőven felfért volna a listára, de az meg már hogyan nézett volna ki? De képzeljétek oda a középmezőnybe.

Forrás: https://www.torrentek.org/2019/07/04/top-5-torrentezessel-foglalkozo-oldal-alexa-rank-by-torrentek-org-07-04-2019/

 

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

Torrentkereső.hu

Nyelvek