Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd is azokat: Ingyenes fiók létrehozása

Tízévesek lettünk!

Dark Angel képe
Sziasztok! Tíz éves lett a torrentek.info! Tudom, tudom, az impresszum szerint ez még csak jövőre esedékes, de ha jobban belegondoltok, ti se azt a napot ünneplitek meg, mikor megtanultatok járni.
 
Hanem azt, amikor megláttátok a napvilágot. Azt a bizonyos pillanatot amin minden elkezdődött. Az oldal hivatalosan valóban 2010 júniusában indult, de pontosan tíz éve, a mai napon született meg. :) 
 
De tudjátok mit? Ezen a csodás napon én mindenkinek igazat adok. Ha az előkészületeket nem is számítjuk, abban kiegyezhetünk, hogy bizony akkor is volt kilenc nagyon kemény évünk, melyből hatot már egyedül töltöttem a kormánynál. :)
 
Nagyon nehéz az elmúlt tíz évet egy témába belesűríteni. De én azért megpróbálom nektek átadni azt ahogy én láttam, ahogy én éltem meg az elmúlt éveket.
 
A kezdeti sikeres első két évünk után hamar elfogyott a lendület, és ha nem cselekszem, akkor a torrentek.info-ra ma már senki nem emlékezne.
 
Azt mondják minden kezdet nehéz. De én ezzel a kijelentéssel nem minden esetben tudok azonosulni. Ugyanis szerintem elkezdeni valamit mindig könnyebb, mint végig csinálni. Hiszen mi az a kezdeti 1-2  év az együtt eltöltött hathoz képest? Mi az az 1-2  esztendő a már megélt tízhez képest?
 
Én ennek az oldalnak nem csupán két rövid esztendőt szántam, ezért úgy döntöttem bármilyen áron, de életben tartom, ha kell egymagam viszem tovább.
 
Szerencsére voltak segítőim, társaim az úton, akik támogatták az elképzeléseimet, és ha nem is mindig értették a koncepciót, de hittek bennem.
 
De azért fontos a születés, fontosak az első lépések is, de az, hogy mire viszed az életben, csak később fog eldőlni. A kezdeti szép reményeket sikerült valóra váltani. Sikerült a torrentek.info-t életben tartani, és az élen tartani.
 
Még meg van az utolsó üzenet, amivel minden felelősség a nyakamba szakadt:
 
"Remélem még magasabb szintre fogod emelni az oldalt!

Üdv Tibi"

 
Rövid és velős üzi egy régi "harcostárstól" ! Rövid, mégis tele hittel, reménnyel, és elvárásokkal. Göröngyös út vezetett ahhoz, hogy az ígéretemet végül sikerüljön betartani. Mindennel és mindenkivel szembe kellett mennem, hogy ez a nagy visszatérés megvalósulhasson.
 
De nem sikerülhetett volna nélkületek, hiszen ha nem lenne igény rá, akkor nem volna mind a mai napig a legnépszerűbb oldal a témában.
 
Ma már a bittorrent közegben mindenki ismeri az oldalt. Ma már nem csak másoljuk a híreket, de magunk is gyártjuk őket!
 
Ma már nem csak felsoroljuk a torrent oldalakat, hanem név szerint szólítjuk a vezetőiket. És bizony büszke vagyok rá, hogy nem egyet barátomnak nevezhetek.
 

Ez alatt a tíz év alatt nem csak megőriztük a pozíciónkat, de jócskán emeltük is a tétet.

 
Nem ültünk a babérjainkon és ma már a torrentek.info nem csupán egy sima portál. Az UTS része ként rendelkezik:
 
(2014) Fórum részleggel: 
 
 
(2018) Hírblog szekcióval: 
 
 
(2019) Torrent keresővel: 
 
 
(2010) Tracker monitorozóval:
 
 
(2012) (2018) Tracker listákkal:
 
 
 
(2018) Open Tracker-el:
 
 
(2010) TorrentBloggal:
 
 
(2012) Hírfolyammal:
 
 
(2016) Magyar Trackerek opcióval:
 
 
(2011) Külföldi Trackerek szekcióval:
 
 
(2011) Meghívócsere részleggel:
 
 
A torrentek.info tehát az UTS részeként teljesedett ki igazán.
 
Tíz év.
Három oldal.
Nyolcvanezer követő!
Kétszázhatvanezer felhasználó!
 
Ezt jelenti ma az UTS! Azt hiszem jócskán sikerült mit hozzátennünk az örökségünkhöz.
 
Azt mondják, hogy az oldal, a tulajdonos tükörképe. Nos ez rám és a torrentek.info-ra nagyon is igaz. Mind a ketten egyaránt megjártunk magaslatokat és  mélységeket. Bele kóstolhattunk sikerekbe és kudarcokba.
 
Mindkettőnket írták már le, és mindketten újra és újra megmutattuk, hogy bizony még mindig számolni kell velünk. Amíg a bezárt oldalak jutalma az örök nyugalom, addig az élőké az örökös harc, s a megannyi kritika.
 
Egyszer írt nekem egy release készítő. Elpanaszolta, hogy amióta minden oldalra felkerülnek a kiadványai, egyre durvább kritikákat, megjegyzéseket kap. Arra kért, adjak tanácsot. Arra volt kíváncsi, hogy én miként dolgozom ezt fel.
 
De erre sajnos nincs mindenkinél működő recept. Vannak akik 8-10 év után is picsognak piti dolgokon, míg mások a legkomolyabb tragédiákat is pár nap alatt feldolgozzák.
 
Én magam az utobbiak táborát erősítem. Magamról én már nagyon sok mindent olvastam neten. Olyan tetteimet ismerhettem meg, melyeknek én magam soha se voltam a részese. Olyan jelzőkkel illettek, amik nekem soha nem jutottak volna magamról eszembe.
 
Én az ilyen dolgokon csak nevetni tudok. Az évek alatt megtanultam, hogy minél magasabbra törsz, annál többen lesznek az irigyek, és az önjelölt kritikusok.
 
De én azt mondom nektek, ha az "ncore meghívót szeretnék"  kifejezés után téged említenek meg a legtöbbször, akkor bizony tudsz valamit. Hiszen beszélnek rólad, veled foglalkoznak.
 
Ez a megannyi említés is hozzásegített minket ahhoz, hogy a torrentek.info soha ne merüljön feledésbe. Mert ha én szóba kerülök, akkor bizony a művemet is megemlítik.
 
Ezért van az, hogy nekem  teljesen mind1, hogy azért osztod-e meg az írásaimat, hogy után szétfikázd, vagy azért, hogy ott lógjon a nappalid falán.
 
De mint már fentebb írtam, nem mindenkinek való ez. A saját környezetemben is voltak olyan személyek, akik azért fordultak el tőlem, mert a lelki szegények olyan hangosan nyivákoltak, hogy  azt gondolták aki ilyen keservesen sír, annak biztos igaza van.
 
De legyenek bármilyen hangosak, bármilyen kétségbe esettek, ők vannak kisebbségben. Aki a közösség érdeki elé helyezi az egyén igényeit, az alkalmatlan vezetőnek.
 
Mi a többség akaratát vesszük figyelembe. Nálunk nincs helye perverzeknek, tolvajoknak, seggnyalóknak kétszínű férgeknek, akármilyen kétségbeesetten siránkoznak. Vannak akik jól érzik magukat ilyen emberek között is, de én nem.
 
Az én világomban nincs helye ilyen elemeknek. Ma az UTS az egyetlen olyan oldal a témában, ami megválogatja a tagjait. Szóval ha a fenti jelzők bármelyikre rád illik, akkor jobb ha elkerülsz minket. De ha téged is iritálnak, ha te sem vagy képes  azonosulni velük, akkor az UTS-en jól fogod érezni magad.
 
Néha megtalál a kérdés, hogy megérte-e ez a sok küzdelem, ez a rengeteg áldozat. De erre a kérdésre csupán  ti adhattok választ! És bizony nap mint nap meg is teszitek.
 
Mikor azt látom, hogy "tetszikelitek" oldalt. Mikor azt olvasom, hogy mennyit is jelent nektek az oldal. Én ilyenkor úgy gondolom, a válasz egyértelműen az IGEN!
 
Nem önmagadé vagy, hanem a közösségé! Hangzik el az idézet, az egyik legnagyobb magyartól. Bizony  ez motivált engem is arra,  hogy azt a kis kevéske szabadidőmet mások szolgálatába állítsam. Nekem csak is ők lehetnek a bíráim.
 
Arctalanok, többségükkel soha egy szót nem váltottam s talán nem is fogok soha. Láthatatlanok mint mi mindnyájan ebben a bittorrent világban.
 
Nem ismernek, mégis úgy érzik általunk képviselve vannak. Kiállunk az igazságért, leírjuk amit mások nem mernek, és vállaljuk a következményeket.
 
Szűrjük a renitens alakokat még ha ezért negatív kritikák is érnek.
 
Foglalkozunk idegenek kéréseivel, segítünk nekik pont olyan hévvel, ahogy mi is elvárnánk hasonló helyzetben.
 
Igen, már tíz éve állunk a köz szolgálatában. Akik minket követnek nem azért teszik, hogy kapjanak valamit.  Itt nincs arány sem bónuszpont. itt nincs mit letölteni sem.
 
Aki itt marad, az hűségből, barátságból teszi. Ők azok, akik már tudják valóban jobb adni mint kapni. S folytatják ezt a hagyományt.
 
Azt nem ígérem, hogy van ebben a projektben még tíz év, de azt igen, hogy amíg a legnagyobb torrent oldalak kitartanak, addig mi is itt maradunk tartani a gyertyát.
 
Köszönöm mindenkinek aki hitt bennük és végig kitartott melletünk.
 
 
lrobika képe
lrobika
Offline
Kezdet: 2021-02-16
Gratulálok!

Gratulálok!

ManU1 képe
ManU1
Offline
Kezdet: 2016-05-26
10 év

Én még anno a torrentekinfó elődjének mondható meghivócserén kezdtem, akkor még aktív résztvevőjeként kaptam és adtam is bőven meghívót. Aztán valahogy elmaradt a mindennapos jelenlétem, más lett a fontosabb, de időnként azért belépek, olvasgatok, informálódom.
Mindent összegezve jó, hogy van az oldal, jó az irány és további sok sok évet ...

Dark Angel képe
Dark Angel
Online
Kezdet: 2009-06-03
Szia ManU1! Te már 2010-ben

Szia ManU1! Te már 2010-ben is osztogattad a meghívókat és aktív résztvevője voltál a közösségnek. Az természetes, hogy az idő múlásával egyéb dolgok válnak fontosabbá.

Mellesleg minden bejegyzésed meg van a fórumon:

https://torrentek.info/forum/search.php?searchid=670063

(megtelinteni csak bejelentkezve lehet)

Én egy olyan oldalt akartam létrehozni, ami valóban hasznos, ami egyaránt megfelel a meghívócsere és a torrentportál rajongói számára. Olyan oldalt, amire még évekkel késöbb is betérnek az emberek egy jó beszélgetésre. Szóval nekem és a csapatom többi tagjának is jóleső érzés, mikor itt, meg ott felbukkanak a régi legándák is.

Senki nem várja el tőletek azt az aktivitást, azt az ifjonti hévet ami az első éveiteket jellemezte. Hiszen mint írtuk, a változás az élet velejárója. Változunk mi is, változik az oldal is. De igyekszünk megtartani a helyes irányt. Igyekszünk valóban hasznosak maradni

 

Alanina képe
Alanina
Offline
Kezdet: 2019-04-22
Gratulálok, még tízszer

Gratulálok, még tízszer ennyit:)

jocy22 képe
jocy22
Offline
Kezdet: 2013-02-18
Én arra emlékszem mikor még

Én arra emlékszem mikor még az oldal az asváról hozta a híreket. Ma pedig már a torrentek.org keretein belül saját maga gyártja őket. Ez hatalmas respect!

csitri képe
csitri
Offline
Kezdet: 2013-08-11
A változásokat én is némán

A változásokat én is némán figyeltem. Volt ami tetszett volt ami nem. De azt hiszem a végeredménnyel mindenki elégedett lehet. Igazi kis családias nosztalgia oldal a minénk. :)

Ani0804 képe
Ani0804
Offline
Kezdet: 2018-08-26
Ma ez az egyetlen oldal ami a

Ma ez az egyetlen oldal ami a torrent oldalakról saját híreket közöl. :) Offolni, cserélni bárhol lehet, de tájékozódni csak is itt érdemes. :)

Devil képe
Devil
Offline
Kezdet: 2011-07-02
Grat!

Emlékszem mikor elkezdted átvenni az oldal irányítását, aztán jöttek a változások, jók és rosszak egyaránt, egy időre elvesztettem a fonalat, de most látom igazán, hogy mennyire kiteljesült az oldal! Jó látni a régi ismerős neveket na és persze az újakat is, hisz nélkülük se működne az oldal!

Gratulálok!

Boldog Szülinapot!

Dark Angel képe
Dark Angel
Online
Kezdet: 2009-06-03
A változás az élet

A változás az élet velejárója. Voltak jó és rossz döntések, de soha sem késő a rosszat jóvá, a jót pedig jobbá tenni.  A tagság pedig folyamatossan változik, de a régi arcok is be be néznek néha.

Ha pedig igazi nosztalgiára vágysz, katt erre a linkre: Link

sassmadár képe
sassmadár
Offline
Kezdet: 2012-03-15
Születésnap

Isten éltesse a torrentek infó.t!
Gratulálok Dark Angel!