szextelefon telefonszex

Teracod: Csúszás

Dark Angel képe

Megbízható torrent oldalak listája

Sziasztok! A teracod torrent oldal elhalasztotta a várva várt indulást pontosan nyolc nappal. Az oldalon ugyanis még nem értek véget a munkálatok, de már az utolsó simításokat végzik a dizájnon.

Öröm az ürömben, hogy a vezetőség a saját malmára hajtotta ezt a kis "tragédiát" és úgy döntöttek ha már így alakult, kicsit ráncba szedik az oldalt. Az aktív felhasználok bizonyára tudják, hogy pár funkció a régi site-on nem volt éppen százszázalékos. Nos ezen problémák is orvosolva lettek. Az oldal alatt egy egészen új motor döcög majd régi és új funkciókkal. A kormánynál viszont a régi jól összeszokott csapat szelídíti a hullámokat.

Végezetül közzétesszük a szerkesztőségünk számára eljuttatott közleményt, mely talán kicsit csillapítja a kedélyeket és megédesíti a várakozást:

[QUOTE]"Kedves Felhasználóink!
Sajnos pár napot csúszunk, de remélem,hogy majd megéri várni ránk mert jól működő oldallal és több új funkciókkal várunk benneteket, és egy nagyon jó csapattal.

Teracod staff"[/QUOTE]

És mik ezek az új funkciók? Szerkesztőségünk lehetőséget kapott, hogy még az indulás előtt szemügyre vegye az oldalt, és bemutassa ezeket a fejlesztéseket, kiegészítéseket.

Továbbra is érdemes hát minket követni és ellátogatni a Teracod adatlapjára: http://torrentek.info/teracod