Partnereink

algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd is azokat: Ingyenes fiók létrehozása

illegális letöltés.bittorrent

Atlantisz képe

Újabb razzia készül a Pirate Bay ellen

Több mint fél évtizeddel azután, hogy a svéd rendőrök először nyomába eredtek a Pirate Bay-nek, újabb akciót terveznek a világ leghíresebb torrentoldala ellen. Az üzemeltetők úgy tudják, a helyi hatóságok már megtették a szükséges jogi lépéseket, hogy újra fellépjenek az oldal ellen.

Atlantisz képe

Sötét hálózatot építenek a fájlcserélők

A Pirate Bay elleni ítélet, a Megaupload bezárása és a kalózmásolatok elleni törvénytervezetek semmi jót nem ígérnek a fájlcserélőknek. Az ellenséges légkör miatt olyan, külvilágtól elzárt hálózatok jönnek létre, amik még sok gondot okozhatnak a hatóságoknak.

Atlantisz képe

A Pirate Bay elhagyja a torrentet

Technológiát vált a világ egyik legnagyobb, de mindenképp legismertebb fájlcserélő oldala, a Pirate Bay. A sokszor az illegális tartalommegosztásra használt torrentezést leváltják az úgynevezett mágneslinkes (magnet link) megoldásra.

Atlantisz képe

Eltűnnek a torrentfájlok a Pirate Bayről

A világ egyik legismertebb illegális letöltőoldaláról hamarosan eltűnnek a filmek, zenék és szoftverek letöltését biztosító torrentfájlok. A szájt nem szűnik meg, csupán technológiát vált, és a jövőben csak ún.

stilusválasztó