Partnereink

erotikashow
algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd azokat: Ingyenes fiók létrehozása

Torrentkereső.hu

Torrentkereső.hu

Partnerünk oldalán további filmek és sorozatok adatlapjait, előzeteseit és posztereit találod! Ne hagyd hát ki: https://www.sfilm.hu

internetszolgáltató

UTSF Magazin
Atlantisz képe

Betörtek a világ legnagyobb netszolgáltatójához

A SwaggSec nevű hekkercsoport tagjai közleményük szerint betörtek a világ legnagyobb internetszolgáltatójának számító China Telecomhoz. A Twitteren bejelentett és a Pastebinen közzétett jelentés szerint a 900 adminisztrátori, vagyis rendszergazdai felhasználó nevét és jelszavát pont olyan könnyű volt megszerezni, mint azt a csapat tagjai előre sejtették.

UTSF Magazin
Atlantisz képe

A sávszélesség-hiány komoly probléma marad

A közeljövőben az okostelefonok, a táblagépek és a PC-k összeköthetők lesznek egymással, s közösen teszik majd lehetővé a hozzáférést a világhálóhoz és a különböző tartalmakhoz. Azonban ahhoz, hogy ez megvalósuljon, megfelelő mobil széles sávú hálózatokra lesz szükség.

UTSF Magazin
Dark Angel képe

Az internetszolgáltatót nem lehet tartalomszűrésre kényszeríteni

Az Európai Bíróság kimondta, hogy az internetszolgáltatókat nem lehet arra kényszeríteni, hogy szűrőrendszereket telepítsenek hálózatukra az illegális letöltések kiszűréséhez. A zeneipar kalózpéldányok elleni küzdelméhez kapcsolódó csütörtöki ítéletet Belgiumban hozták, de az Európai Unió összes tagállamára vonatkozik.

Az Európai Bíróság ítélete megállapítja, hogy az internetszolgáltatónak az összes felhasználó forgalmát monitoroznia kellene ahhoz, hogy kiszűrje a jogsértő fájlokat. Az ilyen általános megfigyelés pedig nincs összhangban az európai joggal.

Nyelvek