Partnereink

erotikashow
algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd azokat: Ingyenes fiók létrehozása

Torrentkereső.hu

Torrentkereső.hu

Partnerünk oldalán további filmek és sorozatok adatlapjait, előzeteseit és posztereit találod! Ne hagyd hát ki: https://www.sfilm.hu

Anonymous hackercsapat

UTSF Magazin
Atlantisz képe

Politikusok nélkül háborúzik tovább az Anonymous

Tom Cruise-zal kezdték, közreműködtek a tunéziai diktátor bukásában, megbénították az amerikai online fizetési rendszert, és ötven nap alatt minden, szellemiségükkel ellentétes szervezet honlapját megbénították. Az elmúlt egy évüket beárnyékolta egy tégla, azonban az Anonymous nem tántorít, és ha egyik fejét levágják, kettő nő helyette.

UTSF Magazin
Atlantisz képe

A profi informatikusok csúnyán átverték az Anonymous szimpatizánsait

Valakik egy ismert adathalász zombihálózat vírusával fertőzték meg azt a szoftvert, amellyel a túlterheléses támadásokat hajtják végre.

Egy, a hacktivisták által kedvelt szoftvert valakik, a kutatók szerint kiberbűnözők, egy adathalász trójaival fertőztek meg – áll a Symantec szakembereinek friss jelentésében.

UTSF Magazin
Atlantisz képe

Bosszút állt az Anonymous a MegaUpload bezárásáért

A Szövetségi Nyomozó Hivatal (FBI) és az amerikai igazságügyminisztérium honlapját is feltörték az Anonymous hacktivista csoport tagjai péntek hajnalban azt követően, hogy a hatóságok bezáratták a világ egyik legnagyobb letöltőoldalát, a MegaUploadot az azon zajló tömeges szerzőijog-sértések miatt.

UTSF Magazin
Atlantisz képe

Pedofilokat fogott az Anonymous .Folytköv..

Nem sokkal azután, hogy az Anonymous padlóra küldte gyermekpornográfiát hosztoló Freedom Hosting tárhelyszolgáltatót, a lazán szerveződő hekkercsapat a Mozilla alapítvány programozóival közös akcióban szerezte meg és tette közzé 190, pedofil tartalmakkal gyanúsított felhasználó IP-címét.

UTSF Magazin
Atlantisz képe

Gyermekpornóoldalakat ütött ki az Anonymous

Az új kampány célja a pedofil tartalmakkal való kereskedés letörése, az aktivisták megkeresik a láthatatlan weben tartalmakat kínálók szolgáltatóit.

A korábban szinte folyamatosan a hírekben szereplő, ám az utóbbi időben kissé háttérbe vonuló mozgalom, az Anonymous a múlt héten újra hallatott magáról, amikor egy új akciósorozatról, az Operation Darknetről tettek bejelentéseket szokásos fórumukon, a Pastebinen.

Nyelvek