Anonymous mozgalom

Atlantisz képe

Az Anonymous akciót hirdetett a CISPA ellen

A mozgalom a tavalyihoz hasonló véleménynyilvánításra kéri a weboldalak üzemeltetőit: helyezzenek el ma tiltakozó üzenetet kezdőoldalukon.

A nem kevéssé megosztó Anonymous mozgalom szimpatizánsai is bejelentették, hogy a korábbinál agresszívebben fognak tiltakozni az új kibervédelmi törvény (Cyber Intelligence Sharing and Protection Act – CISPA) ellen, mivel azt a képviselőház a múlt héten megszavazta (288:127).

Atlantisz képe

Pedofilokat fogott az Anonymous .Folytköv..

Nem sokkal azután, hogy az Anonymous padlóra küldte gyermekpornográfiát hosztoló Freedom Hosting tárhelyszolgáltatót, a lazán szerveződő hekkercsapat a Mozilla alapítvány programozóival közös akcióban szerezte meg és tette közzé 190, pedofil tartalmakkal gyanúsított felhasználó IP-címét.

Atlantisz képe

Gyermekpornóoldalakat ütött ki az Anonymous

Az új kampány célja a pedofil tartalmakkal való kereskedés letörése, az aktivisták megkeresik a láthatatlan weben tartalmakat kínálók szolgáltatóit.

A korábban szinte folyamatosan a hírekben szereplő, ám az utóbbi időben kissé háttérbe vonuló mozgalom, az Anonymous a múlt héten újra hallatott magáról, amikor egy új akciósorozatról, az Operation Darknetről tettek bejelentéseket szokásos fórumukon, a Pastebinen.

stilusválasztó