Partnereink

algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd is azokat: Ingyenes fiók létrehozása

kábelnet

Atlantisz képe

Gigabites rekordsebességet ért el a UPC

Sebességrekordot állított fel csütörtökön a UPC Magyarország: a vállalat mérnökeinek itthon elsőként sikerült másodpercenként 1 gigabites sebességgel adatot továbbítani a lakossági kábelhálózaton. A sebességrekord eléréséhez a UPC a hálózati eszközöket gyártó Arris Group szakembereivel működött együtt.

Atlantisz képe

Fehér dobozokkal vizsgálja az EU az internetet

Tízezer önkéntes felhasználót toboroz az Európai Bizottság ahhoz a nagyszabású projektjéhez, amelynek során fel akarja mérni az EU tagállamaiban elérhető internet sebességét. A le- és feltöltési sebességek precíz vizsgálatához egy kis fehér dobozba épített hálózati eszközt helyeznek el a felméréshez csatlakozók otthonaiban két évre.

Atlantisz képe

Magyarország a széles sávú nagyhatalmak között

Hazánkban közel negyedmillió háztartás használja az ultragyors internetet, az elterjedtség sokkal jobb, mint néhány gazdag nyugati országban.

2011 első felében 24%-kal nőtt Európában az FTTH, vagyis az otthonokig elérő ultragyors üvegszálas technológia előfizetőinek a száma – derült ki az FTTH Council Europe legfrissebb adataiból, melyeket a szervezet a Párizsban megrendezett Broadband World Forumon tett közzé szeptember 27-én.

stilusválasztó