Partnereink

algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd is azokat: Ingyenes fiók létrehozása

:internet

Fater képe

Megbüntették a Microsoftot, de nem a várt mértékben

Hiába fenyegetőzött az uniós versenyügyi biztos példátlan büntetéssel, végül igencsak mérsékeltnek mondható összeg megfizetését szabták ki az amerikai cégre.

A korábbi híradások jórészt igaznak bizonyultak, ugyanis az Európai Unió (EU) versenyügyi bizottsága ma kihirdette határozatát a Microsoft ügyében, és közölték, hogy mivel nem tartották be a korábbi megállapodást, ezért az Európai Bizottság (EB) a böngészőválasztó képernyő meg nem jelenítése miatt 561 millió eurónyi büntetés megfizetésére kötelezi őket.

Fater képe

Ma jelentik be, hogy hány milliárdra büntetik a Microsoftot

A versenyügyi hatóság nem várt a hónap végéig: ma délben közlik, hogy miképp szankcionálják a be nem tartott ígéretet.

Sajtóértesülések szerint Joaquín Almunia, az Európai Unió versenyügyi biztosa magyar idő szerint ma délután fél egykor jelenti be, hogy milyen mértékű büntetést szabtak ki a Microsoftra a böngészőválasztót illető mulasztásaiért.

hartigan képe

A The Pirate Bay nem aggódik a Google büntetése miatt

A Google megkezdte a kalóznak vélt weboldalak büntetését, amelynek keretében a keresések során jóval lentebb jelennek meg a találatok között. Az érintettek között számos fájlmegosztó szerepel, például a The Pirate Bay is.

konda képe

Internet szolgáltato UPC

Én most lettem UPC előfizető.Előtte Rubicom.Tiszta szégyen hogy nemlehet felhivni az űgyfélszolgálatot Sad (a vonalak tulterheltek hivjon ujra).Az adatforgalom mérésem nem méri a forgalmat.Ezt akartam volna elintézni.Jo kis pénzt beszednek igy is.

Atlantisz képe

Kinyírhatja-e az Anonymous az internetet?

A hírhedt, megfoghatatlan aktivista-hekker csoport, az Anonymous februárban hirdette meg az Operation Global Blackout hadműveletet, amiben az internet megbénításával fenyegetőznek, tiltakozásul a nemzetközi pénzvilág hatalma ellen.

Atlantisz képe

Fehér dobozokkal vizsgálja az EU az internetet

Tízezer önkéntes felhasználót toboroz az Európai Bizottság ahhoz a nagyszabású projektjéhez, amelynek során fel akarja mérni az EU tagállamaiban elérhető internet sebességét. A le- és feltöltési sebességek precíz vizsgálatához egy kis fehér dobozba épített hálózati eszközt helyeznek el a felméréshez csatlakozók otthonaiban két évre.

Atlantisz képe

Magyarország a széles sávú nagyhatalmak között

Hazánkban közel negyedmillió háztartás használja az ultragyors internetet, az elterjedtség sokkal jobb, mint néhány gazdag nyugati országban.

2011 első felében 24%-kal nőtt Európában az FTTH, vagyis az otthonokig elérő ultragyors üvegszálas technológia előfizetőinek a száma – derült ki az FTTH Council Europe legfrissebb adataiból, melyeket a szervezet a Párizsban megrendezett Broadband World Forumon tett közzé szeptember 27-én.

stilusválasztó