Partnereink

erotikashow
algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd azokat: Ingyenes fiók létrehozása
Partnerünk oldalán további filmek és sorozatok adatlapjait, előzeteseit és posztereit találod! Ne hagyd hát ki: https://www.sfilm.hu

magyar internet

UTSF Magazin
Atlantisz képe

Gigabites rekordsebességet ért el a UPC

Sebességrekordot állított fel csütörtökön a UPC Magyarország: a vállalat mérnökeinek itthon elsőként sikerült másodpercenként 1 gigabites sebességgel adatot továbbítani a lakossági kábelhálózaton. A sebességrekord eléréséhez a UPC a hálózati eszközöket gyártó Arris Group szakembereivel működött együtt.

UTSF Magazin
Atlantisz képe

Magyarország a széles sávú nagyhatalmak között

Hazánkban közel negyedmillió háztartás használja az ultragyors internetet, az elterjedtség sokkal jobb, mint néhány gazdag nyugati országban.

2011 első felében 24%-kal nőtt Európában az FTTH, vagyis az otthonokig elérő ultragyors üvegszálas technológia előfizetőinek a száma – derült ki az FTTH Council Europe legfrissebb adataiból, melyeket a szervezet a Párizsban megrendezett Broadband World Forumon tett közzé szeptember 27-én.

Torrentkereső.hu

Nyelvek