Partnereink

erotikashow
algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd azokat: Ingyenes fiók létrehozása

Torrentkereső.hu

Torrentkereső.hu

Partnerünk oldalán további filmek és sorozatok adatlapjait, előzeteseit és posztereit találod! Ne hagyd hát ki: https://www.sfilm.hu

Magyarország

UTSF Magazin
Atlantisz képe

Internetszabadságban Magyarország a legjobbak között van

A Freedom House jelentése szerint hazánkban gyakorlatilag szabad az információáramlás a világhálón, sem legális, sem illegális eszközökkel nem korlátozzák a megszólalást.

UTSF Magazin
Atlantisz képe

Három film letöltését engedi az új Btk.

A jövő nyáron hatályba lépő új büntető törvénykönyv a magánfelhasználást akarná engedni, de nem hagy nagy mozgásteret.

UTSF Magazin
Atlantisz képe

Elfogadták az új Btk.-t

A magyar Országgyűlés - sajnos ismét csak egy rapid, a szakmaiságot csekély mértékben tükröző eljárás után - elfogadta a Büntető törvénykönyvről szóló új törvényt, vagyis a Btk.-t. A korábbiakban már többször értekeztem ennek várható tartalmáról, a zárószavazást követően mégis indokoltnak látom még egyszer hangsúlyozni az ezzel kapcsolatos véleményemet.

UTSF Magazin
Atlantisz képe

Magyarország konzervatív, ami az IT-t illeti

Tartózkodunk az IT gyors változásaitól, pedig a világ számos részén elérték már azt az inflexiós pontot, ahonnan nincs visszaút.
cloud computing számítási felhő

UTSF Magazin
Atlantisz képe

Magyarország is bekerült a Special 301 Reportba

Az International Intellectual Property Alliance (IIPA) 2012 februárjában tette közzé a 2012-es "Special 301 Reportot". E dokumentumba hazánk is felkerült a "speciális említést érdemlő országok" körébe. Ez a lehető legjobb, ám ennek ellenére említést (vagyis némi dorgálást) érő kategóriája a jelentésnek. Nézzünk bele, hogy miért is szereplünk mi e listán.

UTSF Magazin
Atlantisz képe

Milyen gyors és mennyibe kerül? Aktuális helyzetkép a 4G hazai helyzetéről

Az elmúlt egy évben éles verseny és hasonlóan éles nyilatkozatháború alakult ki Magyarországon a szolgáltatók között a mobilinternet sebességét illetően. A 4G-nek nevezett szupergyors mobilinternet helyzetét Graur Tamás, az Internetet.hu távközlési szakértője elemezte.A számos szkeptikus hang ellenére január elsején a T-Mobile sikeresen elindította 4G mobilinternet szolgáltatását.

UTSF Magazin
Atlantisz képe

Welcome to Your Hungarian Internet!

Most jó az nekünk, ha példaként vagyunk megemlítve az amerikai internetviszonyok kapcsán, vagy nem? Esetleg tökmindegy?

Nyelvek