Partnereink

erotikashow
algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd azokat: Ingyenes fiók létrehozása

Torrentkereső.hu

Torrentkereső.hu

Partnerünk oldalán további filmek és sorozatok adatlapjait, előzeteseit és posztereit találod! Ne hagyd hát ki: https://www.sfilm.hu

indulás

UTSF Magazin
Dark Angel képe

Végleges indulás - 1 hetes tesztüzem

Sziasztok!
Végre átadható állapotba került az oldal, már majdnem elkészült.
Mivel a következő pár napot távol töltöm így kicsit rátok bízom az indulást és mire visszaérek sok visszajelzést várok, hogy legyen munka bőven.
Tehát akkor be lett üzemelve a pontrendszer, amivel később ajándékot nyerhettek, viszont várunk egy ügyes banner-készítőt, aki szívesen készítene 1100px széles bannert.
Most pedig:

 • Kommenteljétek és értékeljétek kedvenc vagy épp nem kedvenc oldalaitokat
 • Alkossatok képet, hogy szerintetek mi a torrent jövője
 • Keressetek és küldjetek be cikkeket, hátha van aki most kezdi
 • Figyeljétek a torrent oldalak változásait, frissítsétek a statisztikákat, rögtön jelezzétek a többieknek, ha valahol freereg, freeleech van, vagy küldjétek be az adott oldal főoldali híreit.
 • Ezekért természetesen mind pontot kaptok, viszont főként a nagy torrent oldalakkal foglalkozunk és értelmes embereket várunk értelmes hozzászólásokkal, ezt mindig tartsd szem előtt!

  Jó monitorozást és eszmecserét.
  Adminisztrátor

  Nyelvek