Partnereink

erotikashow
algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd azokat: Ingyenes fiók létrehozása

Torrentkereső.hu

Torrentkereső.hu

Partnerünk oldalán további filmek és sorozatok adatlapjait, előzeteseit és posztereit találod! Ne hagyd hát ki: https://www.sfilm.hu

fájlcserélők

UTSF Magazin
Atlantisz képe

Pórul jártak a szerzői jogsértésre hivatkozó ügyvédek

Otis Wirght amerikai kerületi bírónak elege lett abból, hogy egyes jogászok kihasználják a jogrendszer kiskapuit és a szerzői jogsértésekre hivatkozva akarnak pénzt kicsikarni az emberektől.

UTSF Magazin
Atlantisz képe

Fájlcserélőkön is gyorsan terjed az Extrat féreg

Az Extrat féreg cserélhető adathordozókon és fájlcserélőkön is terjed. A célja, hogy kiszolgáltatottá tegye a számítógépeket az internetes támadásokkal szemben.

UTSF Magazin
peterlaci65 képe

fájlcserélők egyházalapítása?

Svédországban fájlcserélők egy csoportja kérelmezte, hogy szervezetüket, mint egyházat hivatalosan is jegyezzék be és ismerjék el. A magukat egyszerűen csak a Kopiism vallás gyakorlóinak tartó hívek a Ctrl+C és Ctrl+V kombinációkat tekintik szent szimbólumaiknak, és az információ szabad áramlását a legnagyobb jónak a Földön.

Nyelvek