Partnereink

erotikashow
algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd azokat: Ingyenes fiók létrehozása

Torrentkereső.hu

Torrentkereső.hu

Partnerünk oldalán további filmek és sorozatok adatlapjait, előzeteseit és posztereit találod! Ne hagyd hát ki: https://www.sfilm.hu

fájlcserélés

UTSF Magazin
Atlantisz képe

Tőzsdére akart lépni a Megaupload

Részvényeket akart kibocsátani és meg akart jelenni a tőzsdén a Megaupload. A tervezgetést az oldal lefoglalása előtt kezdték meg - írja a fájlmegosztás világával foglalkozó TorrentFreak hírblog.

UTSF Magazin
Atlantisz képe

Lekörözte egy tunéziai az öntudatos európai kalózokat

Folyamatosan alakulnak a magukat kalózoknak nevező, a szerzői jogok megváltoztatásáért és az internetes szabadságért kampányoló politikai pátok világszerte. A legnagyobb sikereket a svéd és a német kalózpártok érték el, a legmagasabb pozícióig mégis egy afrikai tüntető tudott eljutni eddig.

UTSF Magazin
Atlantisz képe

A Google határozottan ellenzi a fájlcserélő oldalak blokkolását

A Google határozottan ellenzi a fájlcserélő oldalak blokkolását

A cég elnöke óvja a kormányokat az ilyen szabályozástól, mivel az szerinte a szólásszabadság korlátozása lenne.

Az Európában „turnézó”, az adatvédelmi támadások miatt az itteni politikusokkal egyezkedni kívánó, a cég imázsát javítani akaró Eric Schmidt, a Google elnöke szerdán felszólalt a Big Tent elnevezésű konferencián Londonban, és több figyelemre méltó megjegyzése is volt.

Nyelvek