Partnereink

algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd is azokat: Ingyenes fiók létrehozása

fájlcserélés

Atlantisz képe

Tőzsdére akart lépni a Megaupload

Részvényeket akart kibocsátani és meg akart jelenni a tőzsdén a Megaupload. A tervezgetést az oldal lefoglalása előtt kezdték meg - írja a fájlmegosztás világával foglalkozó TorrentFreak hírblog.

Atlantisz képe

Lekörözte egy tunéziai az öntudatos európai kalózokat

Folyamatosan alakulnak a magukat kalózoknak nevező, a szerzői jogok megváltoztatásáért és az internetes szabadságért kampányoló politikai pátok világszerte. A legnagyobb sikereket a svéd és a német kalózpártok érték el, a legmagasabb pozícióig mégis egy afrikai tüntető tudott eljutni eddig.

Atlantisz képe

A Google határozottan ellenzi a fájlcserélő oldalak blokkolását

A Google határozottan ellenzi a fájlcserélő oldalak blokkolását

A cég elnöke óvja a kormányokat az ilyen szabályozástól, mivel az szerinte a szólásszabadság korlátozása lenne.

Az Európában „turnézó”, az adatvédelmi támadások miatt az itteni politikusokkal egyezkedni kívánó, a cég imázsát javítani akaró Eric Schmidt, a Google elnöke szerdán felszólalt a Big Tent elnevezésű konferencián Londonban, és több figyelemre méltó megjegyzése is volt.

Anonymous képe

Mi lesz a fájlcserélőkkel Magyarországon?

A tervek szerint őszre elkészül egy olyan hamisítás elleni cselekvési program, amelynek hangsúlyos része lesz az internetes kalózkodás elleni fellépés.

stilusválasztó