Partnereink

algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd is azokat: Ingyenes fiók létrehozása

böngésző

Fater képe

Megbüntették a Microsoftot, de nem a várt mértékben

Hiába fenyegetőzött az uniós versenyügyi biztos példátlan büntetéssel, végül igencsak mérsékeltnek mondható összeg megfizetését szabták ki az amerikai cégre.

A korábbi híradások jórészt igaznak bizonyultak, ugyanis az Európai Unió (EU) versenyügyi bizottsága ma kihirdette határozatát a Microsoft ügyében, és közölték, hogy mivel nem tartották be a korábbi megállapodást, ezért az Európai Bizottság (EB) a böngészőválasztó képernyő meg nem jelenítése miatt 561 millió eurónyi büntetés megfizetésére kötelezi őket.

Fater képe

Ma jelentik be, hogy hány milliárdra büntetik a Microsoftot

A versenyügyi hatóság nem várt a hónap végéig: ma délben közlik, hogy miképp szankcionálják a be nem tartott ígéretet.

Sajtóértesülések szerint Joaquín Almunia, az Európai Unió versenyügyi biztosa magyar idő szerint ma délután fél egykor jelenti be, hogy milyen mértékű büntetést szabtak ki a Microsoftra a böngészőválasztót illető mulasztásaiért.

hartigan képe

--= Böngészde =--

Tisztelt Fórumozók!
Egy kis böngészésre invitállak titeket!Egy játékrol van szó, mégpedig ;

  • 5 db pénzérmét rejtettem el az oldal különbözö részein valamelyik fórumbam/topicban!
  • Anonymous képe

    Firefox felturbózás

    Csodát ne várjatok, ettől nem lesz sokkal gyorsabb a böngésző, csak ha alapból nagy a netsebességed. Ezekkel a beállításokkal jobban kitudja használni a böngésző a sávszéleségedet.

    stilusválasztó