Partnereink

algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd is azokat: Ingyenes fiók létrehozása

kalózoldalak

Atlantisz képe

Megszűnhet a fájlcserélők reklámbevétele

Internetes hirdetések nélkül a fájlcserélő portálok és hálózatok kevésbé lennének népszerűek, s nem lenne kifizetődő az üzemeltetésük. Ezt az álláspontot képviseli számos IT-konszern, amelyek megváltoztatnák a jelenlegi helyzetet.

Atlantisz képe

Az oroszok augusztustól letiltják a kalózoldalakat

A orosz parlament alsóháza pénteken arról döntött, hogy Oroszországban augusztustól megakadályozzák a hozzáférést a filmek és videofelvételek letöltésére szolgáló internetes kalózoldalakhoz.

Atlantisz képe

A jogkezelők szerint a Google kiszolgálja a kalózokat

Az amerikai szervezet állítja: a Google hiába ígérte meg, nem segíti a szövetséget a kalózkodás elleni küzdelemben.

Az egyik nagy amerikai jogkezelő, a Recording Industry Association of America (RIAA) legújabb jelentésében azzal vádolja a Google-t, hogy korábbi ígéretét nem tartja be, és nem sorolja megfelelő mértékben hátra találati oldalain azokat a weboldalakat, ahonnan kalózmásolatok tölthetőek le, sőt a RIAA által kalózoldalaknak minősített oldalak linkjei a találati listák elején vannak, ha a felhasználók zenékre vagy művészekre keresnek rá.

stilusválasztó