A 2020-as Húsvét sajnos kicsit más hangulatban érkezett mint máskor.
De kellő fegyelemmel és felelősségérzettel,mindnyájan túlleszünk hamarosan a koronavírus okozta feszültségeken.A Húsvéti ünnepek idején se feledjétek a fontos szabályokat:

- Mossatok kezet nagyon gyakran szappannal!!
- Csak tiszta tányérokat, poharakat,evőeszközöket használjatok!
- A háztartási hulladékokat ZÁRT csomagokban tegyétek ki az utcai kukába!
- NE menjetek el SEHOVA otthonról,csak ha okvetlenül szükséges!

Áldott Húsvétot Mindenkinek! MARADJATOK OTTHON!

Partnereink

algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd is azokat: Ingyenes fiók létrehozása

dokumentumfilm

Atlantisz képe

Elkészült a Pirate Bay-film

A berlini filmfesztivál világpremierjével egy időben a YouTube-ra, és természetesen a Pirate Bayre is felkerült a TPB AFK című film, ami a világ leghíresebb kalózoldalának, a Pirate Baynek történetét meséli el. A cím egy rövidítés, azt jelenti, The Pirate Bay Away From Keyboard, ami egyrészt arra utal, hogy az oldal alkotóit eltávolították a billentyűzet közeléből, másrészt a tárgyalás egyik híres jelenetét idézi meg, amikor a vádlottak egyike azt mondta, ők az IRL (in real life) kifejezés helyett azt használják inkább a való életre, hogy AFK, vagyis a billentyűzettől távol töltött idő.

Atlantisz képe

Már megtekinthető a Pirate Bay-ről készült dokumentumfilm előzetese

Készítői a YouTube-on keresztül elérhetővé tettek egy kicsit több mint másfél perces előzetest abból a hamarosan megjelenő dokumentumfilmből, amely a világ legismertebb fájlcsere-oldala, a Pirate Bay alapítóinak és üzemeltetőinek életét mutatja majd be. A TPB AFK, azaz "The Pirate Bay - Away from Keyboard" ("A Pirate Bay - Távol a Billentyűzettől") Gottfrid Svartholm, Fredrik Neij és Peter Sunde a lemezkiadó szervezetekkel folytatott jogi csatározásra próbál majd fókuszálni, amelynek hátterét és alapját azonban persze maga a torrentszájt adja.

stilusválasztó