Partnereink

algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd is azokat: Ingyenes fiók létrehozása

Gottfrid Svartholm

Atlantisz képe

Már megtekinthető a Pirate Bay-ről készült dokumentumfilm előzetese

Készítői a YouTube-on keresztül elérhetővé tettek egy kicsit több mint másfél perces előzetest abból a hamarosan megjelenő dokumentumfilmből, amely a világ legismertebb fájlcsere-oldala, a Pirate Bay alapítóinak és üzemeltetőinek életét mutatja majd be. A TPB AFK, azaz "The Pirate Bay - Away from Keyboard" ("A Pirate Bay - Távol a Billentyűzettől") Gottfrid Svartholm, Fredrik Neij és Peter Sunde a lemezkiadó szervezetekkel folytatott jogi csatározásra próbál majd fókuszálni, amelynek hátterét és alapját azonban persze maga a torrentszájt adja.

Devil képe

Hackeléssel vádolják a Pirate Bay-alapítót

A nemrég Kambodzsában letartóztatott Gottfrid Svartholmot a svéd adóhatóság egyik beszállítójának rendszerébe való betöréssel vádolják a hatóságok. A világ legismertebb torrentszájtjának társalapítója tagadja a vádakat.

stilusválasztó