Partnereink

algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd is azokat: Ingyenes fiók létrehozása

akcióthriller

Snitch - Csapda

See video

Moziban megjelenés:
Mennyire éri meg moziban megnézni a filmet:
Értékelés: Nincs Átlag: 3.8 (8 szavazat)

A fia szabadulásáért cserébe drogkereskedők lebuktatását vállaló apa történetében az akciósztár mellett még olyan színészek fognak szerepelni, mint Susan Sarandon, Benjamin Bratt vagy Barry Pepper. Az amerikai premierre február 22-én fog sor kerülni, de nem sokkal az után mi is megnézhetjük magunknak a filmet, melytől nem agyatlan zúzást kell várni, hanem erkölcsi kérdéseket és kőkemény drámát.

Címkék: Akció, akcióthriller, Snitch

A csodálatos pókember -The Amazing Spider-Man

See video

Moziban megjelenés:
Mennyire éri meg moziban megnézni a filmet:
Értékelés: Nincs Átlag: 4.5 (18 szavazat)

Pókember újjászületik: ez a film a különös hős eredetének történetét mutatja be - de egészen új nézőpontból, és minden eddiginél izgalmasabban.

Címkék: A csodálatos pókember -The Amazing Spider-Man, Akció, akcióthriller

A bosszú jogán-Seeking Justice

See video

Moziban megjelenés:
Mennyire éri meg moziban megnézni a filmet:
Értékelés: Nincs Átlag: 2.7 (9 szavazat)

A lelkes angoltanár, Will Gerard boldogan él zenész feleségével, Laurával. Nyugodt családi életüket koncertek, kerti sütögetések töltik ki, és Will kedvenc hobbija, sakkpartik főnökével, az iskolaigazgatóval. Egy éjjel azonban borzalmas dolog történik: a próbáról hazafelé tartó Laurát brutálisan megerőszakolják.

Címkék: A bosszú jogán-Seeking Justice, Akció, Akció, akcióthriller, Thriller

stilusválasztó