Partnereink

algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd is azokat: Ingyenes fiók létrehozása

büntetés

Cherry képe

Idegen kultúrák,szokások,hasznos tanácsok / Egyesült Arab Emírségek

Tudtad,hogy az Egyesült Arab Emírségekben egy puszi miatt is börtönbe kerülhetsz?
Tudtad,hogy itt a nyár áprilistól novemberig tart? Sok ismert és kevésbé ismert infóhoz juthatsz hozzá, ha végig olvasod az Egyesült Arab Emírségekről készült, képes ismertetőnket.

Atlantisz képe

Keményen büntetik a német torrentezőket

Az új német törvény szerint az első figyelmeztetés 155 euróba, azaz 45 ezer frontba kerülhet az illegális fájlcserélő rendszert használóknak. A német rendelkezés elébe akar menni a szerzői jogok megkerülésének és az illegális terjesztésnek

Dark Angel képe

330 milliós büntetés 10 pornó film megosztásáért

Illinois állam bírósága a valaha volt legnagyobb pénzbírságról döntött a fájlcserélőperek történetében: tíz film bittorrentes megosztásáért 1,5 millió dollár (közel 330 millió forint) büntetést kell fizetnie a vádlottnak, Kywan Fishernek.

Atlantisz képe

Előnytelen fájlcserélő oldalakat fedezni

A SumoTorrentet egy ideig hostingoló szolgáltatónak sokba kerülhet a portál elleni nyomozás hátráltatása.

Atlantisz képe

156 milliós büntetés 30 mp3 fájlért

Öt év után véget ért a fájlcsere történetének leghíresebb pere, Joel Tenenbaum bostoni egyetemista, és az őt szerzői jogok megsértésével vádoló zenekiadók, a Sony, a Universal Music és a Warner között.

stilusválasztó