Partnereink

erotikashow
algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd azokat: Ingyenes fiók létrehozása

Torrentkereső.hu

Torrentkereső.hu

Partnerünk oldalán további filmek és sorozatok adatlapjait, előzeteseit és posztereit találod! Ne hagyd hát ki: https://www.sfilm.hu

blokkolás

UTSF Magazin UTSF Magazin UTSF Magazin
Atlantisz képe

Blokkolják a Pirate Bay-filmet Angliában

Gyakorlatilag lekapcsolták az angol hatóságok két letöltőoldalt, a Movie2K-t és aDownload4All-t, mivel szerintük megsértették a szerzői jogokat. A legtöbb angol internetszolgáltató (BT, Virgin Media, Sky, TalkTalk és az EE) elkezdte blokkolni a két oldalt, mivel ezt rendelte el a bíróság, miután a szerzői jogokat védő Motion Picture Association (MPA) feljelentette a két oldalt.

UTSF Magazin
kisspista képe

Rejtélyes Vuze (Azureus) probléma

Sziasztok!

Segítségeteket kérném egy nagyon furcsa probléma megoldásában!
Vuze (Azureus) klienst használok, mivel a grafikus felülete és az általa nyújtott beállítási lehetőségek túlmutatnak a többi kliensen, hiába terheli jobban a processzort a többi kliensnél.

UTSF Magazin
Atlantisz képe

A torrentforgalom szűrését és blokkolását ígéri egy orosz cég

A Pirate Pay induló vállalkozást a Microsoft is támogatja, de a jogtulajdonosok érdekeit védő technológiájuk hatásossága kétséges.

UTSF Magazin
pipus képe

A Microsoft blokkolja a The Pirate Bay linkeket

A Live Messenger nem megbízhatónak minősíti a linkeket és nem engedi üzenetként elküldeni.

Nyelvek