Partnereink

erotikashow
algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd azokat: Ingyenes fiók létrehozása

Torrentkereső.hu

Torrentkereső.hu

Partnerünk oldalán további filmek és sorozatok adatlapjait, előzeteseit és posztereit találod! Ne hagyd hát ki: https://www.sfilm.hu

facebook

UTSF Magazin UTSF Magazin
Atlantisz képe

Dotcom perelné a Google-t és Facebookot

Kim Dotcom bejelentette, hogy ő találta fel az úgynevezett kétfaktoros hitelesítést, és természetesen szabadalmaztatta is. A Megaupload alapítója szerint a Twitter által most bevezetett biztonsági mechanizmust minden héten több milliárdszor használják amerikai cégek, engedély nélkül. Egyelőre nem szeretne perelni, de még meggondolja, ha a Google és a Facebook nem segít az amerikai kormány elleni jogi harcának pénzügyi támogatásában.

UTSF Magazin
Atlantisz képe

Bekebelezi a Facebook az e-mailt

Minden előzetes jelzés nélkül lecseréli a felhasználók alapértelmezett e-mail címeit @facebook.com-osra. Az új címre küldött levelek nem a felhasználó levelezőfiókjába futnak be, hanem a közösségi oldalra - adta hírül a Gizmodo technológiai blog.

UTSF Magazin
Devil képe

Kártérítést fizet a személyes adatokkal üzletelő Facebook

Amerikai felhasználók egy csoportja sikeresen perelte a Facebook közösségi oldalt, amely a megkérdezésük nélkül használta üzleti célokra az adataikat. A perben a bíróság tízmillió dollárt ítélt meg a felpereseket képviselő szervezetnek, ezt a Facebook is elfogadta.

UTSF Magazin
Devil képe

15 milliárd dollárra perlik a Facebookot

Készülőben a közösségi szolgáltatás első gigantikus pere.

Figyelemre méltó módon csupán néhány órával a Facebook tegnapi tőzsdére kerülése előtt a Stewarts Law és Bartimus, Frickleton, Robertson & Gorny ügyvédi irodák közösen bejelentették, hogy a közösségi oldal ellen indított 21 korábbi pert összefogva koncentrált támadást indítanak Zuckerberg aranybányája ellen.

UTSF Magazin
Atlantisz képe

Fájlmegosztás érkezhet a Facebookra

Sajtóértesülések szerint a közösségi oldal hamarosan fájlmegosztási képességekkel gazdagodhat.

UTSF Magazin
Atlantisz képe

Törölteti diákjait a Facebookról egy amerikai iskola

Egy brooklyni zsidó középiskola kötelezővé tette diákjai számára, hogy töröljék magukat a Facebookról, a közösségi oldalon való jelenlétet ugyanis az iskola házirendjének megsértéseként értékelik, amiért pénzbüntetést szabnak ki a nebulókra.

UTSF Magazin
pipus képe

A Facebook tudja, mikor fogsz szakítani

A közösségi oldal nálunk is jobban tudja, hogy mikor kezdünk és mikor zárunk le egy kapcsolatot.
A Facebook tudja, mikor fogsz szakítani

A Facebook adatbányászai a 2010-2011-es adatokat összesítették, megnézték (természetesen névtelenül), hogy a felhasználók, pontosabban az amerikai felhasználók mikor és hogyan frissítették kapcsolati adataikat - mint kiderült, egyértelmű trendek vannak.

Nyelvek