Partnereink

algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd is azokat: Ingyenes fiók létrehozása

Kína

Atlantisz képe

Összeomolhat a kínai nagy tűzfal

A technológia fejlődése le fogja gyorsulni a kínai online cenzúrát, és előbb-utóbb teljesen reménytelenné fog válni az ázsiai ország számára, hogy csak azokat az internetes tartalmakat engedje látni a több százmillió netezőjének, amikre Peking hivatalosan az áldását adja. Ezt Eric Schmidt Google-vezér mondta el az Aspen Ideas Festival konferencián.

Atlantisz képe

Kína a szerzői jogokért

Négy hónapos kampányt indított az internetes kalózkodás ellen négy kínai kormányzati hivatal közösen – jelentette csütörtökön a China Daily című napilap.

Atlantisz képe

Kína hamarosan áttér az új internetre

A tervek szerint Kína több mint 600 millióra növelheti az internetezők számát, és hárommillió, az ágazathoz kapcsolódó új munkahelyet teremthet. A vezetés célja, hogy az internethasználók teljes lakosságon belüli aránya a 2011-es 38,3 százalék után 2015-re 45 százalék fölé nőjön.

Atlantisz képe

Kína elleni kiberháborúra készül az Egyesült Államok

Egy frissen közzétett amerikai bizottsági jelentés szerint Kína pénzt és energiát nem kímélve készül az információs összecsapásra az USA-val. A Pentagon is fegyverkezik: nyáron beüzemelik a kiberháborús szimulátort, és létrehoznak egy kívülről láthatatlan internetes hálózatot.

stilusválasztó