Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd azokat: Ingyenes fiók létrehozása

Hírek és közlemények


lulzsec

Atlantisz képe

Az FBI elfogta az egyik, a Sony-hackekért felelős LulzSec-tagot

Legfeljebb 15 év börtönre számíthat a 20 éves hacktivista.

Devil képe

Huszonöt év börtönt kaphat a hacker

Az amerikai X-faktor és a brit Szervezetbűnözés Elleni Hivatal weboldalait feltörő Lulzsec-tag az eddig legnagyobb hackerre kirótt büntetést kaphatja.

Atlantisz képe

Rossz hírét keltik a Pastebinnek a hekkerek

A tartalommegosztóként üzemelő Pastebin weboldal tulajdonosa szigorúbb ellenőrzési rendszer bevezetését jelentette be. A hacktivisták itt elhelyezett anyagai miatt világszerte ismertté vált, üzenőfalat kínáló Pastebin épp a számukra is publicitást biztosító Anonymous és a LulzSec miatt került egyre szorultabb helyzetbe.

Atlantisz képe

Adatlopásokkal tért vissza a radikális hacktivista mozgalom

Az ígéretüket betartó aktivisták sikeres akciókat hajtottak végre, de azt valójában senki nem tudja, hogy ezeknek az önfényezésen kívül mi a célja.

Atlantisz képe

A hatóságok egyszerre három országban csaptak le az Anonymous hackerhálózat tagjaira

A Fox News amerikai tévéállomás értesülése szerint az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában és Írországban tartott rajtaütést olyan bizonyítékok alapján hajtották végre, amelyet az (Anonymoushoz tartozó) LulzSec csoport "Sabu" álnevet használó vezetője, Hector Xavier Monsegur szolgáltatott az amerikai Szövetségi Nyomozó Irodának.