hacker

Lebukott a hacker,aki meztelen nőket kukkolt a butik biztonsági kamera rendszerén

Az izraeli rendőrség letartóztatott egy 41 éves férfit,aki állítólag meghackelte egy nívós női butik biztonsági megfigyelő kamerarendszerét, északi Tel Avivban és ruhátlan vásárlókat kukkolt...

A meghackelt szex-robotok,akár gyilkolni is képesek

Képzelj el egy olyan forgatókönyvet, ahol egy szex-robottal akarsz játszani, de a robot előbb kezd játszani veled, mielőtt kitalálhatnád mi a probléma.

Hamis Facebook riasztások avagy a cyber-bűnözők adatlopási trükkjei

A Milkydoor nevű malware,ami hacker eszközzé alakíthat egy androidos telefont

Az FBI elfogta az egyik, a Sony-hackekért felelős LulzSec-tagot

Legfeljebb 15 év börtönre számíthat a 20 éves hacktivista.

Politikusok nélkül háborúzik tovább az Anonymous

Tom Cruise-zal kezdték, közreműködtek a tunéziai diktátor bukásában, megbénították az amerikai online fizetési rendszert, és ötven nap alatt minden, szellemiségükkel ellentétes szervezet honlapját megbénították. Az elmúlt egy évüket beárnyékolta egy tégla, azonban az Anonymous nem tántorít, és ha egyik fejét levágják, kettő nő helyette.

Huszonöt év börtönt kaphat a hacker

Az amerikai X-faktor és a brit Szervezetbűnözés Elleni Hivatal weboldalait feltörő Lulzsec-tag az eddig legnagyobb hackerre kirótt büntetést kaphatja.

Béna jelszavak miatt szívnak a netezők

A leggyakrabban használt internetes belépési kódok között megtalálható "12345678" és a "jelszó" kifejezés is - derül ki egy brit kutatásból. A pofonegyszerűen kitalálható jelszavakkal a felhasználók nagy kockázatnak teszik ki magukat.

Jelszavak millióit lopták el a Last.fm-től is

A Last.fm csütörtökön figyelmeztetést adott ki, amelyben elismerte, hogy egyelőre ismeretlen hackereknek sikerült a cég felhasználói adatbázisát letölteniük és annak részeként több mint 2.5 millió jelszót is megszerezniük.

Az Anonymous ismét megtámadja a Forma-1-et

Az Anonymous újabb támadást tervez Bernie Ecclestone hangyafarmja ellen, méghozzá a Kanadai Nagydíj alkalmával.
Az Anonymous ezúttal azért akar támadni, hogy kifejezze szolidaritását a tandíjemelés ellen tüntető diákokkal, illetve ellenérzéseinek adjon hangot azért, hogy Jean Charest, Québec kanadai tartomány miniszterelnöke felfüggesztette a tárgyalásokat a diákokkal.

Tartalom átvétel