Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd is azokat: Ingyenes fiók létrehozása

Süllyed a hajó! Menekülnek az oldalak az Mzhosting-ról!

Dark Angel képe

Torrent oldal monitorozó

Sziasztok! Nem is olyan régen publikáltuk az MzHosting által hostingolt oldalak neveit:

Az MzHosting használata biztonsági kockázatot jelent!

És máris érezhető a változás szele. Ahogy szorul a hurok az Mzhosting vezetői nyaka körül, úgy csúszik ki a kezükből a teljes irányítás.

A napokban a Filmsite (Az egyik általuk futtatott oldal) hátat fordított az MzHostingnak, és elhagyta ezt a kétes hírű szolgáltatást.

Az alábbi szöveg olvasható az oldal belépési oldalán:

Torrent oldal monitorozó

Mivel a régi szolgáltatójuk, az MzHosting mentette a jelszavakat, így érthető az oldal döntése, ami a költözés, és a felhasználói jelszavak törlése/megváltoztatása.

De nem a Filmsite az egyetlen oldal, amely úgy döntött, első a biztonság, és inkább új szolgáltatás után néznek.

Információink szerint a Jövő hét folyamán újabb oldalak hagyják hátra a süllyedő hajót! A Cerberus Tracker, és a Music Queen Radio már biztosan a távozó oldalak között van.

Ez bizony nagy érvágás az MzHostingnak, ugyanis ez az általuk futtatott oldalak közel fele!

Az oldalak részéről érthető döntés a gyors váltás, ugyanis a privát oldalak kötelessége, hogy mindent megtegyenek felhasználóik adatainak a védelméért. De mint írtuk korábban, ezen törekvések az Mzhosting használatával összeegyeztethetetlennek bizonyultak!