Partnereink

erotikashow
algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd azokat: Ingyenes fiók létrehozása
Partnerünk oldalán további filmek és sorozatok adatlapjait, előzeteseit és posztereit találod! Ne hagyd hát ki: https://www.sfilm.hu

Reagált az eStone a vádakra!


2 hozzászólás / 0 új
Utolsó bejegyzés
Dark Angel képe
Dark Angel
Offline
some_text
FelhasználóTagMániákus FórumozóMesterLegendaSegítőPublikátorModerátorokAdminisztrátorTulajdonos
Kezdet: 2009-06-03
Bejegyzések: 1460
Reagált az eStone a vádakra!

Sziasztok! Újabb információk kerültek napvilágra az eStone torrent oldallal kapcsolatban. Mint ahogy arról korábbi cikkünkben is írtunk, bizonyos személyek súlyos vádakkal illették az eStone torrent oldalt: https://www.torrentek.org/2019/06/09/illetektelenek-kezebe-kerulhetett-az-estone/

Ahogy az várható volt, megszólalt az eStone vezetése is az üggyel kapcsolatban.

Ideje hát, hogy meghallgassuk az eStone torrent oldal magyarázatát. Hiszen nem igazi érem az aminek csupán egy oldala van:

 

Sziaztok !
Ebből annyi igaz hogy egy Moderátor előzőleg képeket készített.. Majd miután hanyagul hozzá nem értő módon látt el Moderátori feladatát, le lett fokozva.. majd miután Fenyegette a Staffot hogy megvereti, illetve fegyegette az eStone oldalt is hogy feljelent mindenkit.. , természetesen Banolva lett az oldalról. Ekkor tette ide ki a képeket. Fordult önökhoz. Hozzá tenném máshonnan is leváltották, segítői rangjából mert tahó volt ott is , hozzá nem értő módon látta el a megbízott Segítői feladatát !

 

Forrásunk szerint egy sértett, lefokozott moderátor áll a dolgok hátterében, akinek pár képen kívül semmi sincs a birtokában. Továbbá egyértelműen cáfolják, hogy az oldal adatbázisa valaha is kikerült volna.

 

Köszönöm hogy írhattam Hsz-t hozzá.. és nem egyoldalúan döntenek, alkotnak véleményt egy oldalról belső dolgokat közzé téve, egy olyan embettől akinek a szavahihetősége ,.. első fokon már meg is dőlt..
Köszönöm..

Hát ez csak természetes, hiszen mi nem a torrent oldalak ellen, hanem a felhasználók mellett vagyunk. Akiknek joguk van tudni kik és milyen módon férnek hozzá az adataikhoz.

 

Továbbra is várjuk az információkat az üggyel kapcsolatban.

Forrás: https://www.torrentek.org/2019/06/10/reagalt-az-estone-a-vadakra/

 


Isti45 képe
Isti45
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2019-07-24
Bejegyzések: 4
Itt azért nyeltem egy nagyot

Itt azért nyeltem egy nagyot most!!!

Erkölcs, jog, ilyen oldalakon? Na ne nevetessük már ki magunkat!

Van pár pénzéhes egyén, akik ezen üzérkednek, és még nekik áll feljebb?

Adatkezelés, egyenlő a nullával, jogilag meg örüljön mindegyik, hogy még nem liheg a seggükben a nyomozóhatóság.

Ezt a hisztit lecsapni egy belső cívódás miatt, jól tükrözi, hogy kik is vezetnek ilyen oldalakat.

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

Torrentkereső.hu

Nyelvek