szextelefon telefonszex

Netmozi: Töltsön le nálunk a Diablo torrentről!

Dark Angel képe

Sziasztok! Akinek nincs Diablo torrent fiókja, az most egy “kiskaput” kihasználva képes regisztráció nélkül is elérni a pokol exkluzív tartalmait.

 

A netmozi ugyanis beváltotta egy régebbi ígéretét, miszerint letöltési opciót is ki fog alakítani az adatlapokon:

Mivel oldalunkon egyre népszerűbbek lesznek a letöltős linkek, ezért a Diablo Torrenttel összefogva közvetlen letöltési lehetőséget biztosítunk minden regisztrált NetMozi tagnak, ami azt jelenti, hogy semmilyen kötelezettségük nem lesz a letöltést illetően. Azaz 0 szorzóval bármelyik NetMozi tag letölthet, és nincs visszaseedelési kötelezettség, azaz free seed van!
Mint azt eddig is tettük, a NetMozi csapata továbbra is igyekszik meghálálni a felhasználók bizalmát és támogatását, erre szolgál most ez a lehetőség is. Reméljük továbbá azt is, hogy ezáltal még többen kapnak majd kedvet arra, hogy a NetMozira regisztráljanak, és élvezhessék minden előnyét annak, amit a tagjainak biztosít!
A torrent alapú letöltések az 1fichier linkeken keresztül érhetők el, egyelőre még csak a Premier filmeknél. De egyre több más anyagnál is elérhetővé tesszük, és ezek száma folyamatosan bővülni fog. A torrent alapú letöltéseknél a kliens megléte feltétel.

Bizonyára emlékeztek még az egyik korábbi interjúnkra, amiben cinemazsozso nálunk jelentette be, ezen terveit.

De az álom ma már valóság. A netmozi ugyanis a napokban, valóban kihelyezett egy letöltési linket a premier filmjeikhez:

netmozi1-727x1024

Forrás: netmozi.com

A 1fichier.com szerverein nem magát a filmet teszik közzé, csupán egy letölthető torrent fájlt:

Screenshot_2019-04-13-1fichier-com-Cloud-Storage1-1024x330

Forrás: 1fichier.com

Teszteltük mi is ezt az új lehetőséget, ami a régi warezes időket idézi. Tudjátok? Mikor még 100 darabból állíthattuk össze a kiválasztott filmünket, és ha akár csak egy link is eltávolításra került, cseszhettük az egészet. Azok a régi szép idők nem igaz?

Nosztalgia ide vagy oda, ez valahogy most mégis kicsit más. Kivártuk hát azt a fránya egy percet, és lekaptuk ezt a kis fájlocskát:

dsdfdgf-1024x135

A film pillanatok alatt lejött, hála a rengeteg seedernek, dacára a propagandának, hogy ez éppen attól jó, hogy nem kell seedelni:

diablo

Persze ha még egy filmet le akarnánk tölteni, arra legalább egy órát kell várnunk, szemben a torrent oldalakon ismert “korlátlan” letöltés fogalmával.

Szerénynek nem mondható véleményem szerint a torrent pont azért oly népszerű, mert szemben a többi alternatívával kényelmes és korlátlan.

Azt sem árt megemlíteni, hogy a legtöbb tárhely, ahol a netmozi megossza filmjeit, szintén rendelkezik letöltési opcióval:

Screenshot_2019-04-13-Marvel-Kapitany-2019-HDCAM-HUN-cinema-zsozso-avi-mp4-1024x677

forrás: openload.co

Itt viszont magát a filmet van lehetőségünk letölteni nem pedig a torrent fájlt:

Screenshot_2019-04-13-Marvel-Kapitany-2019-HDCAM-HUN-cinema-zsozso-avi-mp4-1-1024x240

forrás: openload.co

Az openload.co-on csak négy másodpercet kell várnunk, hogy tölthessünk, igaz ennek később lesz meg a böjtje, hiszen  jócskán lassítják nekünk az anyag megérkeztét. De azért így is tíz percen belül megvolt.

Összegzés:

A tapasztalataim szerint, a netmozi nyújtotta torrentes megoldás sokkal gyorsabb, mert itt a letöltés közben senki sem korlátoz bennünket.

Viszont a netmozi újítása még sem robbant majd bankot, hiszen hiába a gyorsaság, ha a mennyiség viszont korlátozva van.

Így lényegében ez is csak egy újabb alternatíva, és nem fog kiváltani semmit sem. De arra nagyon is jó, hogy megismertesse az online filmes közeggel a torrent nyújtotta előnyöket, lehetőségeket. Még akkor is, ha a cél nem is ez volt.

Forrás: https://www.torrentek.org/2019/04/13/netmozi-toltson-le-nalunk-a-diablo-torrentrol/