Partnereink

erotikashow
algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd azokat: Ingyenes fiók létrehozása
Partnerünk oldalán további filmek és sorozatok adatlapjait, előzeteseit és posztereit találod! Ne hagyd hát ki: https://www.sfilm.hu

Netmozi: Töltsön le nálunk a Diablo torrentről!


7 hozzászólás / 0 új
Utolsó bejegyzés
Dark Angel képe
Online
some_text
FelhasználóTagMániákus FórumozóMesterLegendaSegítőPublikátorModerátorokAdminisztrátorTulajdonos
Kezdet: 2009-06-03
Bejegyzések: 1460
Netmozi: Töltsön le nálunk a Diablo torrentről!

Sziasztok! Akinek nincs Diablo torrent fiókja, az most egy “kiskaput” kihasználva képes regisztráció nélkül is elérni a pokol exkluzív tartalmait.

 

A netmozi ugyanis beváltotta egy régebbi ígéretét, miszerint letöltési opciót is ki fog alakítani az adatlapokon:

Mivel oldalunkon egyre népszerűbbek lesznek a letöltős linkek, ezért a Diablo Torrenttel összefogva közvetlen letöltési lehetőséget biztosítunk minden regisztrált NetMozi tagnak, ami azt jelenti, hogy semmilyen kötelezettségük nem lesz a letöltést illetően. Azaz 0 szorzóval bármelyik NetMozi tag letölthet, és nincs visszaseedelési kötelezettség, azaz free seed van!
Mint azt eddig is tettük, a NetMozi csapata továbbra is igyekszik meghálálni a felhasználók bizalmát és támogatását, erre szolgál most ez a lehetőség is. Reméljük továbbá azt is, hogy ezáltal még többen kapnak majd kedvet arra, hogy a NetMozira regisztráljanak, és élvezhessék minden előnyét annak, amit a tagjainak biztosít!
A torrent alapú letöltések az 1fichier linkeken keresztül érhetők el, egyelőre még csak a Premier filmeknél. De egyre több más anyagnál is elérhetővé tesszük, és ezek száma folyamatosan bővülni fog. A torrent alapú letöltéseknél a kliens megléte feltétel.

Bizonyára emlékeztek még az egyik korábbi interjúnkra, amiben cinemazsozso nálunk jelentette be, ezen terveit.

De az álom ma már valóság. A netmozi ugyanis a napokban, valóban kihelyezett egy letöltési linket a premier filmjeikhez:

Forrás: netmozi.com

A 1fichier.com szerverein nem magát a filmet teszik közzé, csupán egy letölthető torrent fájlt:

Forrás: 1fichier.com

Teszteltük mi is ezt az új lehetőséget, ami a régi warezes időket idézi. Tudjátok? Mikor még 100 darabból állíthattuk össze a kiválasztott filmünket, és ha akár csak egy link is eltávolításra került, cseszhettük az egészet. Azok a régi szép idők nem igaz?

Nosztalgia ide vagy oda, ez valahogy most mégis kicsit más. Kivártuk hát azt a fránya egy percet, és lekaptuk ezt a kis fájlocskát:

A film pillanatok alatt lejött, hála a rengeteg seedernek, dacára a propagandának, hogy ez éppen attól jó, hogy nem kell seedelni:

Persze ha még egy filmet le akarnánk tölteni, arra legalább egy órát kell várnunk, szemben a torrent oldalakon ismert “korlátlan” letöltés fogalmával.

Szerénynek nem mondható véleményem szerint a torrent pont azért oly népszerű, mert szemben a többi alternatívával kényelmes és korlátlan.

Azt sem árt megemlíteni, hogy a legtöbb tárhely, ahol a netmozi megossza filmjeit, szintén rendelkezik letöltési opcióval:

forrás: openload.co

Itt viszont magát a filmet van lehetőségünk letölteni nem pedig a torrent fájlt:

forrás: openload.co

Az openload.co-on csak négy másodpercet kell várnunk, hogy tölthessünk, igaz ennek később lesz meg a böjtje, hiszen  jócskán lassítják nekünk az anyag megérkeztét. De azért így is tíz percen belül megvolt.

Összegzés:

A tapasztalataim szerint, a netmozi nyújtotta torrentes megoldás sokkal gyorsabb, mert itt a letöltés közben senki sem korlátoz bennünket.

Viszont a netmozi újítása még sem robbant majd bankot, hiszen hiába a gyorsaság, ha a mennyiség viszont korlátozva van.

Így lényegében ez is csak egy újabb alternatíva, és nem fog kiváltani semmit sem. De arra nagyon is jó, hogy megismertesse az online filmes közeggel a torrent nyújtotta előnyöket, lehetőségeket. Még akkor is, ha a cél nem is ez volt.

Forrás: https://www.torrentek.org/2019/04/13/netmozi-toltson-le-nalunk-a-diablo-torrentrol/


lacikazal képe
lacikazal (nem ellenőrzött)
Hát nem tudom mi értelme volt

Hát nem tudom mi értelme volt kivonulni a torrent világból ha most meg torrentezni kezdenek. Laughing out loud


lacikazal képe
power300 (nem ellenőrzött)
Kezit csokólom kedves Lady!

Kezit csokólom kedves Lady! Az online filmezés azért népszerű mert nem kell letölteni. Szóval fején találta a szeget.


lacikazal képe
lady (nem ellenőrzött)
Sziasztok! Az online

Sziasztok! Az online filmeknek nem az lenne a lényege, hogy nem kell őket letölteni, tárolni?


lacikazal képe
netthuszár (nem ellenőrzött)
Nem tudom ki találta ezt ki

Nem tudom ki találta ezt ki de semmi értelmét nem látom. Most vagy megnézed vagy letöltöd. De a kettő együtt? Laughing out loud Há de nem?


lacikazal képe
laky (nem ellenőrzött)
latamdate

Hát nem nagyon értem mire jó ez egy online filmes oldalon.


lacikazal képe
Dante (nem ellenőrzött)
Semmi értelme.

Semmi értelme.

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

Nyelvek

Stílus Választó