Partnereink

erotikashow
algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd azokat: Ingyenes fiók létrehozása
Partnerünk oldalán további filmek és sorozatok adatlapjait, előzeteseit és posztereit találod! Ne hagyd hát ki: https://www.sfilm.hu

Netmozi: A határ a csillagos ég!


1 tartalom / 0 új
Dark Angel képe
Dark Angel
Offline
some_text
FelhasználóTagMániákus FórumozóMesterLegendaSegítőPublikátorModerátorokAdminisztrátorTulajdonos
Kezdet: 2009-06-03
Bejegyzések: 1460
Netmozi: A határ a csillagos ég!

Sziasztok! Régi vágya vált valóra a netmozi vezetésének. Az oldal ugyanis hosszú kihagyás után ismét a leglátogatottabb online filmes oldallá avanzsált.

Emlékszem, mikor először kaptam hírt arról, hogy a netmozi fejlesztés alatt áll, kissé izgatott lettem. Ugyanis mindig tetszettek azok a történetek amikben a régi nagy öregek, akiket már mindenhol leírtak, megmutatják, hogy képesek a lehetetlenre és bizony még mindig számolni kell velük.

Ez azért lehet, mert személyesen is érintetett vagyok a kérdésben, hiszen zászlóshajónk a torrentek.info hasonló mélységeket élt át, mégis mai napig egyeduralkodónak számít saját kategóriájában.

Sokat beszélgettem hát a netmozi tulajdonosával, és érdeklődve hallgattam nagyratörő terveit. Tele volt ötletekkel és álmokkal. De mikor ahhoz a részhez ért, hogy a megújult netmozi-val nem titkolt célja visszahódítani a koronát.

Háááát megmondom őszintén, kicsit szkeptikus voltam. Hiszen hiába az évek, hiába a rutin, az oldal mégis csak kb a nulláról indult egy olyan versenyben, ahol a versenyzők több testhosszal vezetnek.

De lássatok csodát, ennek a csapatnak most ez is sikerült. Az oldal jelenleg naponta 22 000 látogatóval büszkélkedhet. Már ez is elképesztő és elérhetetlen számnak tűnik. De mint megtudtam, a cél az 55 000 látogató. Szóval lesz még dolga a cinema.zsozso nevével fémjelzett csapnak.

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

Torrentkereső.hu

Nyelvek