Partnereink

erotikashow
algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd azokat: Ingyenes fiók létrehozása

Torrentkereső.hu

Torrentkereső.hu

Partnerünk oldalán további filmek és sorozatok adatlapjait, előzeteseit és posztereit találod! Ne hagyd hát ki: https://www.sfilm.hu

Nem sikerült a visszatérés a Deathlord-nak


1 tartalom / 0 új
Dark Angel képe
Online
some_text
FelhasználóTagMániákus FórumozóMesterLegendaSegítőPublikátorModerátorokAdminisztrátorTulajdonos
Kezdet: 2009-06-03
Bejegyzések: 1457
Nem sikerült a visszatérés a Deathlord-nak

Sziasztok! Még mindig sokan fordultok hozzánk a Deathlord kapcsán. De semmi megnyugtatóval nem tudunk szolgálni. Azért így fogalmaztam, mert az nem igaz, hogy nem tudunk újat mondani, de abban viszont nem biztos, hogy lesz köszönet.

A Deathlord egy több mint tíz éves oldal, ami eddig viszonylag stabilan üzemelt. Ezért alapból három pontról indul.. Halkan jegyzem meg, nálunk az öt pont a maximum, de azt ki kell érdemelni.

Első felvonás, avagy hogy vizsgázik a Deathlord!

Október 17-én a Deathlord minden előzetes bejelentés nélkül elérhetetlenné vált.

Október 18.-án megjelent egy bejegyzés a Deathlord hivatalos facebook oldalán:

Idézet:

Deathlord
Október 18. ·

Kedves Felhasználók!

Bizonyára észrevettétek, hogy tegnap óta nem működik az oldal. Semmi rosszra nem kell gondolni, egyszerűen csak karbantartás folyik.
Hamarosan újra használni tudjátok az oldalt, addig is köszönjük a türelmeteket!

DL Staff

Ez volna a Deathlord válasza felhasználók azon kérdésére, hogy mégis mi történt kedvenc oldalukkal!

Helyes válasz:

Sajnálom, hogy nekem kell nektek elmondani, de a mikulás nem létezik, ahogy a kisbabát sem a gólya hozza. Ezek a dolgok nem léteznek, ahogy nem létezik több hónapos karbantartás sem. Nem tudom mennyi idő után számít egy közösség elég érettnek ahhoz, hogy elmondhassuk nekik az igazat. De lehet, hogy itt nem is a közösség felfogásával vannak a gondok?

A helyes válasz gyerekek a szerverváltás. Na bumm. Nem kell hozzá atomfizikusnak lenni. Bárki aki kicsit komolyabban utána néz a dolgoknak, az könnyen kiderítheti, hogy a Deathlord ip címe megváltozott.

A megoldás tehát nem a karbantartás, hanem a szerve csere! Így a Deathlord-tól most elvennék egy pontot. De sebaj, még mindig van nekik kettő.

Második felvonás, avagy hogy vizsgázik a Deathlord!

A Deathlord november 5.-én visszatért egy kis időre. De a folyamatos kihagyások miatt ezt sokan csupán városi legendának tartják.

Felröppentek pletykák DDOS támadásokról és hasonló finomságokról, melyet az oldal meg is erősített. De az is lehet, hogy ő maga terjesztette?

Mindenesetre az oldal válasza azon kérdésekre, hogy miért nincsenek még mindig online a következő:

Idézet:

Sajnálatos módon egyesek nem akarják, hogy működjön az oldal, folyamatos DDOS és ehhez hasonló támadás nehezíti a dolgokat, így bizonytalan ideig pihenünk!

Deathlord

Helyes válasz:

A Deathlord jelenlegi szolgáltatója állítólag rendelkezik DDOS védelemmel.
De mi nem vonjuk kétségbe az oldal szavát, de igaz ami igaz, akkor sem foghatunk mindent csupán erre. Egy költözés mindig macerás, és nagy valószínűség szerint az oldalt nem sikerült konfigurálni. Gondoljunk csak bele, ha nem volnának technikai nehézségek, akkor az oldal már üzemelne. Nem de?

Szóval elképzelhető, hogy az oldalt valóban támadták, vagy támadják, de biztosan nem csak ezért nem elérhető. A problémát nem elrejteni kell, hanem megoldani. Segíteni is csak úgy lehet, ha pontosan tudjuk miben is kell. Így az oldal ismét elvesztett egy pontot.

Harmadik felvonás, avagy hogy vizsgázik a Deathlord!

A Deathlord mindent fogjunk külső erőkre című előadása után teljesen visszavonult. Így nem tudni, hogy dolgoznak-e a problémán, vagy csak várják, hogy befejeződjenek a támadások, és akkor az oldal minden további erőfeszítés nélkül online kerül.

khööm. .. A problémákat ezen a szinten nem így oldjuk meg. Így a Deathlord elvesztette az utolsó pontját is. De azért valljuk be, őrizte amíg tudta.

Végül had foglaljam össze, hogyan is kellett volna kezelni ezt az egész helyzetet:

1. Szépen kiírjuk, hogy szervert cserélünk, türelem. Nem szúrhatjuk ki az emberek szemét semmitmondó válaszokkal. A beload óta nem láttam ennyi felháborodott dühös embert. Ami bizony javarészt ennek tudható be.

2. Ha problémánk adódik, ne legyünk büszkék segítséget kérni. A Deathlord-nál sokkal nagyobb és bonyolultabb oldalak is megoldották már a költözést.

Reméljük mások tanulnak majd a Deathlord példájából. Mindenesetre kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a következő vad kifogás egy amúgy végtelenül egyszerű és természetes helyzetre.

Az idő viszont a Deathlord ellen dolgozik, ugyanis hamarosan nem lesz értelme a visszatérésnek.

Ezt a cikket a magazinoldalunkon is megtekintheti: https://www.torrentek.org/2018/11/19/nem-sikerult-a-visszateres-a-deathl...

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

Nyelvek