szextelefon telefonszex

nCore meghívók ismét a facebookon

Dark Angel képe

Sziasztok! Sokan szeretnének bejutni hazánk legnagyobb torrent oldalára, az ncore-ra! Időről időre az emberek ezen vágyát igyekeznek kihasználni a csaló oldalak.

Ezen projektek mögött minden esetben hitvány ingyenélő féreg állanak, akik  szemrebbenés nélkül hazudnak és tudatosan kárósítanak meg másokat.

Az ncoremeghivo.me oldal kétségkívül egy ilyen próbálkozás:

 

Screenshot_2019-10-06-nCore-regisztráció2

 

Az oldal üzemeltetői ugyanis nem kevesebbet állítanak, minthogy 2032 Ft ért (Igazából csak a jó ég aki tudja, hogy mennyit vonnak le tőletek) ncore meghívót ígérnek:

 

Screenshot_2019-10-06-nCore-regisztráció

 

De van jobb is, ami már a vicc részlegünkbe is megállná a helyét. Ezek a senkiháziak ugyanis három hónap prémium tagságot is kínálnak cirka 5000 forintért:

 

Screenshot_2019-10-06-nCore-regisztráció1

 

Mondjuk azért az érdekelne, hogy mégis mit takar az a prémium? Azokat a birkákat háromszorosan is lehúzzák? De annyira azért nem izgat, hogy kiderítsem.

 

Az oldalhoz tartozik egy facebook oldal is, amit csak azért teszünk közzé, hogy tudjátok mit kell nagy ívben elkerülni:

https://www.facebook.com/nCore-megh%C3%ADv%C3%B3-421579838666167/

 

Gondolom a többségetek tisztában van azzal, hogy az ncore staff nem árul meghívókat, így pénzért soha a büdös életben nem fogtok bejutni az ncore-ra.

Még jobban leegyszerűsítve, ez egy rendkívül pofátlan átverés és bizton állíthatom, hogy a jövőbeli hasonló próbálkozások is azok lesznek, ezért ne is küldjétek be nekünk őket vizitre, mert nem lesz köztük különbség.

De aki ettől függetlenül szívesen támogatná az oldal mögött álló egyének napi ragasztó és cigi adagját az nyugodtan küldözgessen nekikemelt díjjas sms-t. De ne számítson ncore meghívóra érte.

 

Az alábbi linkeken ti is segíthetitek lekapcsolni az ilyen oldalakat:

 

https://safebrowsing.google.com/safebrowsing/report_phish/?url=ncoremeghivo.me