Partnereink

erotikashow
algazona
Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd azokat: Ingyenes fiók létrehozása
Partnerünk oldalán további filmek és sorozatok adatlapjait, előzeteseit és posztereit találod! Ne hagyd hát ki: https://www.sfilm.hu

Ready Player One


3 hozzászólás / 0 új
Utolsó bejegyzés
Dark Angel képe
Offline
some_text
FelhasználóTagMániákus FórumozóMesterLegendaSegítőPublikátorModerátorokAdminisztrátorTulajdonos
Kezdet: 2009-06-03
Bejegyzések: 1460
Ready Player One
Borító: 

A valóságban nincs semmi jó. Szerencsére nem is kell törődnünk vele. 2044-ben már mindenkit beszippant a világot átfogó virtuális játék, az OASIS, amelyben mindenki a maga választotta avatárjával vehet részt: és nem szembesül semmi rosszal, ami a játékon kívül várná.
Amikor az OASIS-t feltaláló és a céget alapító James Halliday meghal, a végrendeletéből kiderül, hogy elrejtett néhány titkot a rendszerben. Aki ezekre rátalál, mesés gazdagságot nyerhet.
Wade 18 éves, és az egész életét a játékban töltötte. Nekivág a kalandnak, és nem törődik vele, hogy az élete a tét. De nemcsak az, amelyiket a játék számára használ... hanem a valódi is.

Youtube trailer: 
Videó megtekintése
Megjelenés dátuma: 
csü., 2018-03-29

noi99 képe
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2013-07-07
Bejegyzések: 5
Üdv mindenkinek. Nem volt

Üdv mindenkinek. Nem volt rossz, de a könyv azért klasszisokkal jobb volt. Akinek tetszett a film annak megéri olvasnia.


drx9999 képe
Offline
some_text
Felhasználó
Kezdet: 2019-04-22
Bejegyzések: 61
Mindenképp érdemes megnézni,

Mindenképp érdemes megnézni, de tipikus látványfilm.

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

Nyelvek

Stílus Választó