Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd azokat: Ingyenes fiók létrehozása

Hírek és közlemények


Microbit alias μBit: A szerverrel vannak gondok!


1 tartalom / 0 új
Dark Angel képe
Offline
some_text
FelhasználóTagMániákus FórumozóMesterLegendaSegítőPublikátorModerátorokAdminisztrátorTulajdonos
Kezdet: 2009-06-03
Bejegyzések: 1405
Microbit alias μBit: A szerverrel vannak gondok!

Sziasztok! A tegnapi nap a microbit nevű oldal elérhetetlenné vált. Azóta hol feltűnik, hol pedig ismét eltűnik. Sok érdekes teóriát olvastunk ennek kapcsán, de ahelyett hogy mi is kidolgoznánk a miénket, inkább fogtuk magunkat és az érintettektől kérdeztük meg.

Közben megjelent egy közlemény miszerint kisebb technikai problémák állnak a dolgok hátterében:

https://www.torrentek.org/torrent-oldalak-hirei-bittorrent-news-/185564-...

Hát úgy tűnik itt már nincs más dolgunk, mint kicsit pontosítani. Ugyanis az, hogy pontosan mivel van probléma, kell-e komolyabban aggódni, az még a közleményből se derül ki.

Sikerült hát beszélnünk az oldal egyik tulajdonosával aki elárulta nekünk, hogy a szervergéppel vannak problémák, de gőzerővel dolgoznak a hiba elhárításán.

Tehát sikerült leszűkítenünk az olyan tág fogalmakat mint " technikai problémák" egyetlen kulcs szóra ami nem más mint a szerver! Evvel egy lépessel ismét közelebb kerültünk a pontos tájékoztatáshoz vezető rögös úton.

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.