Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd is azokat: Ingyenes fiók létrehozása

Meghívó Csere Téma

Dark Angel képe

Sziasztok! Ez a topic a Meghívó csere sarok 2.0 kisegítőtémája, melyben olyan ajánlatokat is közzétehettek, melyekre a csere sarok jelenleg nem nyújt lehetőséget. Itt viszont közzétehetitek meghívó, felhasználói fiók, feltöltés és bónuszpont csereajánlataitokat kötetlenül, úgy megkomponálva, olyan formátumban és kísérő szöveggel, ahogy ti szeretnétek.

Szabályok:

-Egy oldalon csak egy hirdetésed lehet!
-A csereajánlatokra privát üzenetben reagálj!

Megjegyzés:

A tapasztaltabbak nézzenek be a csere fórumba is, ahol minden csere ajánlat lehet külön téma, így még átláthatóbbak a csere ajánlatok: és itt bátran reagálhattok a csereajánlatokra:Torrent meghívó csere fórum!

Egyéb lehetőségek:

geri40 képe
geri40
Offline
Kezdet: 2019-12-25
meghivó

Helló ncore meghivot cserélek TranceTraffic . Empornium.iptorrents.passthepopcorn.Orpheus.     meghívóra.

Hennessy7 képe
Hennessy7
Offline
Kezdet: 2020-03-06
meghívó

Bithumen meghívó kéne, vagy tv store, Amim van , vagy vihetitek mindet. (nCore, MEGHÍVÓ, KIZÁRÓLAG . bithumen, vagy tv store.) ért Diablo -acc Majomparáde- acc Charpatians- acc Estone -Meghívó Bigtorrent - acc Punk tracker (horror site) acc Mowiesite- acc Teracod -acc.

 

 

 

 

 

sintesi képe
sintesi
Offline
Kezdet: 2019-07-20
Sziasztok, ncore meghívót

Sziasztok,

ncore meghívót szeretnék kérni, cserébe tudok adni majomparádét vagy bigtorrent-et. Vagy is-is.

Köszi

banyacski22 képe
banyacski22
Offline
Kezdet: 2020-02-20
Meghívó csere

Sziasztok,

Bithumen meghívóim vannak....más oldalakra szóló meghívó érdekes lehet....kivéve Ncore...az nekem is van.

Várom az ajánlatokat.

Köszönöm

danyi520danyi520 képe
danyi520danyi520
Offline
Kezdet: 2020-12-30
meghívó

ncore meghívó kéne cserébe birok adni majomparádé vagy estone meghívott

aniron képe
aniron
Offline
Kezdet: 2019-09-05
TvStore,Libranet

Udv.Nagyon szeretnek egy TvStore es egy Libranet meghivot cserebe tudok kuldeni bithorlo,diablo,insane,bithumen gigatorrent,carpathians meghivot.Elore is koszonom.

Farkas Andrá képe
Farkas Andrá
Offline
Kezdet: 2019-11-29
k! Ez a topi

[quote=Dark Angel]Sziasztok! Ez a topic a Meghívó csere sarok 2.0 kisegítőtémája, melyben olyan ajánlatokat is közzétehettek, melyekre a csere sarok jelenleg nem nyújt lehetőséget. Itt viszont közzétehetitek meghívó, felhasználói fiók, feltöltés és bónuszpont csereajánlataitokat kötetlenül, úgy megkomponálva, olyan formátumban és kísérő szöveggel, ahogy ti szeretnétek. Szabályok: -Egy oldalon csak egy hirdetésed lehet! -A csereajánlatokra privát üzenetben reagálj! Megjegyzés: A tapasztaltabbak nézzenek be a csere fórumba is, ahol minden csere ajánlat lehet külön téma, így még átláthatóbbak a csere ajánlatok: és itt bátran reagálhattok a csereajánlatokra:Torrent meghívó csere fórum! Egyéb lehetőségek:

[/quote]

Dark Angel képe
Dark Angel
Online
Kezdet: 2009-06-03
Nem ki ha nem mi. És nem topi

Nem ki ha nem mi. És nem topi hanem topic, ami egy angol kifejezés és témát jelent. Tehát lényegében az ahova firakantani próbáltál.

rebels04 képe
rebels04
Offline
Kezdet: 2019-11-09
Meghívó csere

Szia Bithorlo meghívót adok nCore meghívóért cserébe.

Prophylaxis képe
Prophylaxis
Offline
Kezdet: 2019-02-25
exchange

Hi there, i looking for a long time to get invitation at nCore.
I have invitations for 4 pages IPtorrents, Torrentleech, CartoonChows, Bithorlo. Send me nCore invitation and after that i will send you maximum 2 invitiations from pages you choose!
 
Send me Private message :)
Best regards..

 

 

"Google translate"

Szia, sokáig keresek meghívást az nCore-on.
Meghívásokat kapok 4 oldalra IPtorrents, Torrentleech, CartoonChows, Bithorlo. Küldj nekem nCore meghívást, majd ezt követően legfeljebb 2 meghívást küldök a kiválasztott oldalakról!
 
Küldj privát üzenetet :)
Üdvözlettel