Kedves látogató! Regisztrált felhasználóként nálunk alanyi jogod a reklámmentesség. Hát csatlakozz hozzánk, hogy az oldal minden funkciója elérhető legyen számodra és hogy zavartalanul használhasd is azokat: Ingyenes fiók létrehozása

Már böngészhetőek a Mega illegális tartalmai

Atlantisz képe

Egy kollaboratív indexelőportál alapján bőven van jogvédett tartalom a megosztón.

A botrányhős Kim Dotcom alig két hete útjára indította a csúnyán kivégzett Megupload utódját, az 50 gigabájtnyi ingyenes tárhelyet adó megosztót az üzletember csapata már alapjaitól kezdve úgy építette fel, hogy minél kevesebbet tudhassanak a felhasználók által tárolt tartalmakról. Ennek hivatalos oka a felhasználók magánéletének védelme, de a használt titkosítás a jogvédők dolgát is alaposan megnehezíti.

Ettől függetlenül a warezolók mellett az eltávolítási kérvényeket küldözgető jogvédők nagy örömére nemrég elindult a Mega-Search nevű portál, amely segítségével a Mega tárhellyel rendelkezők egy helyre gyűjtve kereshetővé tehetik a publikusan megosztani kívánt állományaikat.

A Mega-Search adatbázisának bővítéséhez nem szükséges beregisztrálni a portálra, így proxy mögé bújva, vagy a Tor hálózaton keresztül tökéletesen anonim módon oszthatják meg a tartalmakat a felhasználók, még a fájlok letöltése esetén sem derül ki azok feltöltőiének felhasználói neve.

Wiezner István, 2013. január 31.

http://techcorner.hu/digitalis-elet/mar-bongeszhetoek-a-mega-illegalis-t...

aaron00 képe
aaron00
Offline
Kezdet: 2013-02-01
Tetszik

Kíváncsi leszek!

Devil képe
Devil
Offline
Kezdet: 2011-07-02
lehet

lehet, hogy Doctom elkezdett valami újat létrehozni! mármint arra gondolok, hogy bizonyos ötleteket át lehetne ültetni a torrentezés világába is! mint például a titkosításokat,ez a proxy dolgot is lehetne követni, bár ezt ha jól tudom a pirate bay már el kezdte.

Atlantisz képe
Atlantisz
Offline
Kezdet: 2010-08-02
The Pirate Bay kilőtték a

The Pirate Bay kilőtték a felhőbe , azóta se találják a hatóságok .:D

Atlantisz képe
Atlantisz
Offline
Kezdet: 2010-08-02
Tudom tudom , unalmas de ez

Tudom tudom , unalmas de ez nem sport hanem torrentes téma . :D