Majomparádé rapszódia | TORRENTEK.info - Torrent oldal figyelő, fórum, hírportál!

Majomparádé rapszódia


1 tartalom / 0 új
Dark Angel képe
Offline
some_text
FelhasználóTagMániákus FórumozóMesterLegendaSegítőPublikátorModerátorokAdminisztrátorTulajdonos
Kezdet: 2009-06-03
Bejegyzések: 1379
Majomparádé rapszódia

Sziasztok! Elég heves vita hadszíntere lett az elmúlt napokban a mycarpathians torrent oldal.

Sziasztok! Elég heves vita hadszíntere lett az elmúlt napokban a mycarpathians torrent oldal. Cinemazsozso ugyanis egy torrent hozzászólásban hamisítványnak nevezte a majomparádéhoz fűződő Release csapat, az AOE kiadványait és ezért személyesen az oldal tulajdonosát, ganxsta7-et nevezte meg felelősnek:

Természetesen a kontra sem maradt el:

Mint már megszokhattátok, a nagy oldalak hozzánk fordulnak, ha valamit tisztázni, közölni akarnak. Ez most a majomparádé esetében sem volt másként. Ganxsta7 egyedül nekünk szólalt meg az ügyben.

Idézet:

Már egy ideje csak a háttérben mozgok, nem folyok bele a vitákba, de azért még mindig képben vagyok. A napokban nem voltam gépközelbe, amikor ma bekapcsoltam, láttam, hogy villant a skype, hát megnéztem ki írt. Az adminom volt, átküldte mit írt zsozso a carpathians-on.
ganxsta7

Elmondása szerint a majomparádénak valóban van köze az AOE csapathoz, hiszen hozzájuk töltenek fel elsőként. De neki személy szerint semmi köze a csapathoz, így nem érti miért őt emlegetik.

Idézet:

Most nagyon mellé lőtt zsozso! Még nem is sejti mennyire. Nem tudja kivel szórakozik. Nekem semmi közöm a csapathoz. Én személy szerint már évekkel ezelőtt betiltottam volna a kamerás filmeket, még jóval az nCore előtt. De ugye a majomparádé nem csak egy emberből áll.
ganxsta7

ganxsta7 szerint az AOE csapat saját hanggal dolgozik a képet pedig külföldi forrásból szerzik. Ellenkező esetben ugyanis mindig megemlítik a forrást. Véleménye szerint zsozso konkurenciát lát a az említett csapatban, ez a legfőbb baja. Szerinte ha zsozso levédeti a hangot és a képet, mindenki számára nyilvánvaló lesz, hogy a majomparádé saját anyagból dolgozik.

Nos, kíváncsian várjuk, ahogy az újabb fejleményeket is az ügyben.

Ezt a cikket a fórum főoldalán is megtekintheti: https://www.torrentek.org/2018/12/02/majomparade-rapszodia/