Magyar trackerekk

Megbízható torrent oldalak listája

Sziasztok! Régóta érlelődik bennük a döntés, hogy az asva.info mintájára mi is rangsorolni kezdjük az oldalakat, evvel jócskán megkönnyítve a kezdő torrentezők dolgát. Hiszen ők még is honnan tudhatnák, hogy mely oldalakra érdemes bekerülni, és melyeket kellene örökre elkerülni?

A legnépszerűbb hazai portálként a felelősségünk is elég nagy ebben a kérdésben. De az évek alatt felhalmoztunk annyi tudást, tapasztalatot, hogy kimerem jelenteni napjainkban nincs alkalmasabb csapat egy szubjektív lista felállításához.

Így oldalunk egy vadiúj szekcióval is bővült, mely remek útmutató lehet a torrentezésben legyél akár kezdő, akár haladó!

Három főbb kategóriába fogjuk rangsorolni az oldalakat: Fehér, szürke, és fekete listás oldalak.

De fussuk át mit is takar ez a három árnyalat:

Fehér Lista

Az oldalunk által ajánlott legtisztább oldalak a fehér listába kerülnek. Ezek az oldalak évek óta stabilan üzemelnek, adataitokat nem szolgáltatják ki egy harmadik félnek. Érett felnőtt vezetés jellemzi működésüket.

Szürke Lista

A szürke oldalak megbízhatóak ugyan, de valami zavaró tevékenység mégis beárnyékolja létezésüket, így nem lehetnek teljesen fehérek. Ennek okai többnyire a lassúság, instabil működés, vagy a túlzott, már zavaró reklámmennyiség.

Fekete Lista

A fekete listára a megbízhatatlan és veszélyes oldalak kerülnek, melyeket saját érdekedbe jobb ha elkerülsz. Vezetőik gyakran törnek fel oldalakat és élnek vissza személyes adatokkal. Ezen oldalaknak többnyire a lehúzás a célja, nem pedig a szabad fájlmegosztás.

A három listát és a rajtuk szereplő oldalakat itt találod:

  • Fehér Listás Oldalak
  • Szürke Listás Oldalak
  • Fekete Listás Oldalak

    A lista természetesen nem végleges, ahogy időnk engedi bővülni fog! Fontos megjegyezni, hogy a felhasználóink véleménye is sokat számít, így ti is ajánlhattok oldalakat a listáinkra: Kapcsolat

    További lehetőségek:


  • Címkék: